in

ένα μουσείο σκύλων άνοιξε στη Νέα Υόρκη

Το «The American Kennel Club Museum of the Dog» εγκαινιάστηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2019 στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Παρουσιάζει τη μεγαλύτερη έκθεση τέχνης στον κόσμο αφιερωμένη αποκλειστικά στους τετράποδους φίλους μας! Επιπλέον, το Μουσείο Σκύλων της Νέας Υόρκης αναδεικνύει την αφοσιωμένη τέχνη στην υπηρεσία της φιλίας που δένει άνθρωπο και σκύλο. Τι πιο όμορφο από το να το απαθανατίσεις χάρη σε υπέροχα έργα που μεταφέρουν ένα μήνυμα; Αλλά ακόμη περισσότερο, οι εκτιθέμενες συλλογές ευαισθητοποιούν το κοινό για τον σημαντικό ρόλο που παίζει ο σκύλος στην κοινωνία μας. Πάμε για μια μικρή εικονική περιήγηση!

1. Ένα τεράστιο και αφοσιωμένο μουσείο για να γιορτάσουμε την ύπαρξη των φίλων σκύλων μας

Το μουσείο σκύλων υπάρχει στην πραγματικότητα από το 1982, αλλά μέχρι τώρα βρισκόταν στο Saint-Louis. Τώρα είναι τοAmerican Kennel Club, η μεγαλύτερη ομοσπονδία σκύλων στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία χρηματοδοτεί το μουσείο. Συνολικά, παρουσιάζει περισσότερα από 2000 έργα κυνόδοντες ποικίλες και ποικίλες: πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά, φωτογραφίες… όλες οι μορφές έκφρασης χρησιμεύουν για την προώθηση του σκύλου! Ένας άνεμος πατριωτισμού πνέει μέσα από τη συλλογή που είναι αφιερωμένη στα σκυλιά των αρχηγών αμερικανικών κρατών. Από την άλλη, η εξέλιξη της εικόνας του σκύλου στο πέρασμα του χρόνου φέρεται από την ιστορική συλλογή κεραμικών που χρονολογείται από αρκετούς αιώνες πριν, αλλά και από αρχαιολογικά ευρήματα απαράμιλλης σπανιότητας.

μουσείο ιστορίας σκύλων στη Νέα Υόρκη
Πίστωση: alkir/iStock

Μέρος του μουσείου εστιάζει σε κινηματογραφικά σκυλιά, τα οποία είναι πολύ περισσότερα από ό,τι θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί. Ωστόσο, τα έργα που εκτίθενται κάνουν τον κόπο να αναπαραστήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες ράτσες σκύλων, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να μάθουν περισσότερα για καθένα από αυτά. Οι πιο κοινές ράτσες είναι το Mastiff, το Bulldog, ο Great Dane και τέλος ο German Shepherd. Όπως θα έχετε καταλάβει, η φιγούρα του σκύλου τιμάται απόλυτα χάρη σε αυτό το μοναδικό μουσείο. Η προμήθεια του βασίζεται σε μεγάλο βαθμό για δωρεές, που ευτυχώς είναι πολλά!

2. Ένα σύγχρονο και διαδραστικό μουσείο

Δεν έχουμε να κάνουμε εδώ με ένα παλιομοδίτικο μουσείο σκύλων. Αντίθετα, οι σύγχρονες τεχνολογίες χρησιμοποιούνται για να επιτρέψουν στους επισκέπτες να ολοκληρώσουν τις γνώσεις τους για τα σκυλιά. διαδραστικά tablet που διατίθεται στο κοινό περιέχει έναν εντυπωσιακό κατάλογο φυλών σκύλων. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε ένα και να το τοποθετήσετε σε μια εικονική θέση για να μάθετε τα κύρια χαρακτηριστικά του.

Αφού μελετήσει προσεκτικά τις διάφορες δουλειές που μπορούν να εκτελέσουν οι σκύλοι, όπως σκύλοι-οδηγοί ή αστυνομικοί, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να εκπαιδεύσει τη Μόλι. Αυτό εικονικό θηλυκό σκυλί θα ανταποκριθεί στις εντολές σας απλώς κουνώντας τα χέρια σας! Τέλος, μια αστεία εμπειρία σας προσφέρει να βγάλετε μια φωτογραφία του εαυτού σας και να δείξετε τον εαυτό σας σε ποια ράτσα σκύλου μοιάζεις περισσότερο; Ωραίο, σωστά;

3. Μια καλά διεξαχθείσα εκστρατεία ευαισθητοποίησης

Το New York Dog Museum δίνει επίσης τη δυνατότητα στους επισκέπτες να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά εργαστήρια που διοργανώνονται κατά καιρούς. Ονειρεύεστε ένα μέρος όπου οι γνώσεις για τα σκυλιά είναι απεριόριστες; Στη συνέχεια, πηγαίνετε στη βιβλιοθήκη του μουσείου, που αποτελείται από περίπου 16.000 βιβλία στους τετράποδους φίλους μας! Τα παιδιά θα χαρούν ακόμη περισσότερο να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις που περιστρέφονται γύρω από τον σκύλο. Το καλοκαίρι, ένα ειδικό πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στα νήπια να δανείζονται ένα βιβλίο την εβδομάδα. Υπάρχει και εξειδικευμένο πρόγραμμα για προσκόπους, που μπορούν να παρακολουθήσουν μια ζωντανή επίδειξη ενός σκύλου υπηρεσίας.

Μουσείο για παιδιά σκύλου στη Νέα Υόρκη
Συντελεστές: LightFieldStudios/iStock

Αυτές οι δραστηριότητες που δημιουργήθηκαν από το Μουσείο Σκύλων της Νέας Υόρκης έχουν ουσιαστικά σκοπό να δείξουν τι ρόλο παίζει ο σκύλος στην κοινωνία μας και γιατί πρέπει να τον φροντίζουμε. Η ευαισθητοποίηση των παιδιών από μικρή ηλικία είναι επομένως ένας καλός τρόπος μετάδοσης βασικών γνώσεων: σεβασμό προς τα έμβια όντα και τη φύση.

4. Μια σύντομη επισκόπηση του Μουσείου Σκύλων της Νέας Υόρκης

Αν σκοπεύετε να πάτε στη Νέα Υόρκη, αυτή θα είναι η ευκαιρία να επισκεφθείτε αυτό το υπέροχο μουσείο! Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες που πρέπει να σας δώσουν μια γεύση του τι θα βρείτε εκεί.

Πηγή

Θα σας αρέσει επίσης:

10 ενδιαφέροντα γεγονότα για τα σκυλιά!

Ταξιδεύοντας με τον σκύλο σας: η συμβουλή μας για διακοπές χωρίς άγχος!

Σκυλιά, αυτοί οι ήρωες: ανακαλύψτε 5 ιστορίες πολύ γενναίων σκύλων

Written by admin

Πρέπει να αφήσετε τον σκύλο σας να καβαλήσει στον καναπέ;

Πρέπει να στειρώσετε τον σκύλο σας; Μέθοδος, πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα, εναλλακτικές λύσεις