in

Ασφάλιση του σκύλου σας: γιατί και πώς;

Αν αγαπάτε τον σκύλο σας από τα βάθη της καρδιάς σας, είναι βέβαιο ότι θα νοιάζεστε για την υγεία του. Δυστυχώς, το κόστος υγείας του σκύλου σας μπορεί να αυξηθεί γρήγορα, ειδικά σε περίπτωση δευτερευόντων ή μεγάλων ανησυχιών. Υπάρχουν πλέον ασφάλειες που επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες σκύλων να συνεισφέρουν για την αγαπημένη τους γούνινη μπάλα. Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το θέμα.

Τα οφέλη της ασφάλισης κατοικίδιων ζώων

Ανεξάρτητα από την τρέχουσα υγεία του σκύλου σας, ο κτηνίατρος αντιπροσωπεύει σημαντικό προϋπολογισμό στις ετήσιες δαπάνες σας. Ο ο ιδιοκτήτης ενός ζώου είναι υπεύθυνος για αυτό και αυτό αφορά επίσης υγεία. Είναι επιπλέον υποχρεωτική για την κάλυψη των αναγκών ενός υιοθετημένου ζώου. Πράγματι, σύμφωνα με το άρθρο Ρ. 215-4 του Αγροτικού Κώδικα «τιμωρείται με το πρόστιμο που προβλέπεται για αδικήματα 4ης τάξης το γεγονός για όποιον εκτρέφει, διατηρεί ή κρατά κατοικίδια ή εξημερώνει άγρια ​​ζώα ή βρίσκεται σε αιχμαλωσία. […] να τους αφήσουμε χωρίς φροντίδα σε περίπτωση ασθένειας ή τραυματισμού»..

πατημασιά
Credits: Pxhere

Για να επιτραπεί η πρόσβαση στη φροντίδα για όλα τα ζώα, ασφάλιση υγείας κατοικίδιων ζώων Οι εταιρείες δημιουργήθηκαν με το μοντέλο που γνωρίζουμε για τους ανθρώπους στη Γαλλία. Έτσι, συνάπτοντας ασφάλιση υγείας για τον σκύλο σας, η φροντίδα του θα μπορούσε να είναι αποζημιωθεί μερικώς ή ολικώς. Αυτή η υπηρεσία μπορεί να είναι πολύτιμη σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας. Πράγματι, οι παρεμβάσεις με σκύλους από κτηνιάτρους μπορεί μερικές φορές να κοστίσουν μέχρι και 1.000 ευρώ για τον ιδιοκτήτη. Ενώ η ασφάλιση υγείας για σκύλους είναι πολύ συμφέρουσα, δεν είναι όχι υποχρεωτική. Ωστόσο, αυτό μπορεί μερικές φορές να σώσει τις ζωές των σκυλιών μας και τους αποφύγετε την ευθανασία όταν οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να το αντέξουν οικονομικά.

Το κόστος

ΕΣΕΙΣ θα συνεισφέρει περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με την επιλογή που θα επιλέξετε. Όσο περισσότερα πληρώνετε, τόσο περισσότερα θα σας επιστραφούν. Ο τα ποσοστά ποικίλλουν γενικά μεταξύ 15 και 50 ευρώ σύμφωνα με οργανισμούς και συμβάσεις. Υπάρχουν franchises στα περισσότερα συμβόλαια. Αυτό είναι γενικά μέχρι 20 ευρώ, αλλά μπορεί να φτάσει μέχρι και 150 ευρώ. Αυτό υποδηλώνει τη διαφορά που θα πληρώσετε σε περίπτωση διαβούλευσης ή παρέμβασης με κτηνίατρο.

Επιλέξτε τη σωστή ασφάλεια και το σωστό συμβόλαιο

Υπάρχει διάφορα κριτήρια να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή της ασφάλισης υγείας του σκύλου σας και του συμβολαίου της. Πρώτον, πρέπει σκεφτείτε τι είδους σύμβαση θέλετε. Μάθετε εάν προτιμάτε η ασφάλισή σας να είναι οικονομική αλλά να καλύπτει μόνο ένα μικρό μέρος του κόστους ή να επενδύσετε λίγο περισσότερο για ασφάλιση που θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του κόστους υγείας του κατοικίδιου σας. Τότε θα είναι συγκρίνετε προσφορές των διαφόρων οργανισμών.

μικρό λευκό σκυλάκι
Credits: Pxhere

Προσοχή, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η οργάνωση της επιλογής σας καλύπτει κουτάβια και σκύλους άνω των 8 ή 10 ετών. Πράγματι, κάποιοι δεν τα λαμβάνουν υπόψη τους, γιατί δυστυχώς είναι αυτοί που είναι πιθανό να είναι οι πιο ακριβοί. Είναι επίσης απαραίτητο να ληφθεί υπόψη η περιόδους αναμονής και μην ενεργείς βιαστικά. Πρόκειται για το διάστημα μεταξύ της υπογραφής της σύμβασης και της στιγμής που το ζώο είναι οριστικά ασφαλισμένο. Γι’ αυτό είναι καλύτερο να τον ασφαλίσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να μην περιμένετε ούτε μια στιγμή που θα το χρειαστεί πραγματικά.

Πηγή

Θα σας αρέσει επίσης:

Written by admin

Γιατί μας αγγίζει το βλέμμα των σκύλων;

Η Νέα Γη, ένας γίγαντας με μεγάλη καρδιά