in

γιατί και πώς να το αποτρέψετε;

Κοιμάσαι ήσυχος, όταν ξαφνικά ο σκύλος σου αρχίζει να γαβγίζει και σε ξυπνάει. Μια νύχτα, δύο νύχτες, μετά τρεις, τέσσερις… Αρχίζει ξανά και ξανά! Αλλά τότε γιατί ο σκύλος σας γαβγίζει κάθε βράδυ; Από πού προέρχεται αυτή η συνήθεια; Και πάνω από όλα… Πώς πρέπει να αντιδράσετε για να το σταματήσετε;

1. Ο προστατευτικός του ρόλος είναι στην καρδιά του!

Πράγματι, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι ο σκύλος σας είναι πιστός σε σας et ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ για εσενα. Τότε νιώθει υπεύθυνος από εσάς, και σας εύχεται προστατεύω. Στη συνέχεια το εγκρίνει αυτό προστατευτικό ρόλο γιατί, τη νύχτα, το νιώθει αυτό είσαι ευάλωτος όταν κοιμάσαι.

Ετσι, αν δει κάτι, κάποιον ή ακούσει έναν ήχο που του είναι ξένοςθα γαυγίσει για να σε προειδοποιήσει.

Πώς πρέπει να αντιδράσω;

Σε αυτή την περίπτωση, δύο πράγματα πρέπει να γίνουν. Πρώτα, δεν χρειάζεται να αντιδράσειςαφήστε τον να το κάνει γιατί αν απλώς άκουσε έναν θόρυβο που δεν του είναι οικείος, μάλλον θα συνηθίσει αυτόν τον θόρυβο στο περασμα του χρονου. Αφ ‘ετέρου, να τον κάνει να ακούει πολλούς θορύβους. Και ναι, είτε στο δρόμο είτε σε πάρκο, προσπαθήστε να τον φέρετε σε επαφή διάφορους και ποικίλους θορύβους για να εξοικειωθεί.

σκύλος νυχτοφύλακας ακούστε
Πίστωση: malamooshi / iStock

2 . Είναι ανήσυχος και επιδιώκει να καθησυχαστεί…

Ο σκύλος σας μπορεί επίσης να ουρλιάζει ανησυχία. Αυτή τη φορά, οι φλοιοί θα μοιάζουν περισσότερο ουρλιαχτό λύκου. Αν ουρλιάζει έτσι, είναι γιατίΕίναι μόνος και χρειάζεται α παρουσία για να τον καθησυχάσει.

Πώς πρέπει να αντιδράσω;

Για άλλη μια φορά, πρέπει ας συνηθίσει σε αυτό το περιβάλλον. Πρέπει να εξοικειωθεί με το περιβάλλον του. Μπορείτε επίσης να μειώστε τον χώρο κινητικότητάς σας. Πράγματι, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι όσο μεγαλύτερος ο χώρος του, τόσο περισσότερο θα είναι και το άγχος του. Τέλος, μη διστάσετε να αφήσετε τοένα από τα ρούχα σου φορώντας το άρωμά σου ώστε να νιώσει την παρουσία σου και να καθησυχαστεί.

3. Βαριέται!

Εάν ο σκύλος σας γαβγίζει τη νύχτα επειδή βαριέται, είναι επειδή δεν έχει βαρεθεί δεν ξοδεύονται αρκετά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι θα είναι ακόμα γεμάτος ενέργεια et δεν θα μπορέσει να κοιμηθεί.

Πώς πρέπει να αντιδράσω;

προσπάθησε νανα είστε πιο παρόντες για τον κυνόφιλο σου! Αν μένει μόνος όλη μέρα, και δεν βγαίνει έξω ή βγαίνει σπάνια το βράδυ, τότε κινδυνεύει να αναπτύξει διάφορες δυσάρεστες συμπεριφορές: όπως γαβγίσματα το βράδυ, αλλά και καταστροφή αντικειμένων, κλάμα, επιθετικότητα…

Σκεφτείτε λοιπόν παρέα μαζί του σε εξωτερικούς χώρους ή να παίζω μαζί του περισσότερο. Ενα σκυλί εξάτμιση είναι ένας σκύλος που εκεί.

λυπημένος σκύλος νύχτα πλήξης
Πίστωση:Zhenikeyev / iStock

4. Απαιτεί προσοχή

Αυτή η κατάσταση σχετίζεται άμεσα με τηνανησυχία. Πράγματι, αν εσείς ζητά προσοχήείναι γιατί νιώθει μόνο. Επιπλέον, αν τον έχεις συνηθίσει σε αυτό που εσύ ενδώσει στο παραμικρό από τις κλήσεις του, μπορεί να σου τηλεφωνήσει και το βράδυ! Μπορεί να νιώθει συνεχώς την ανάγκη για την παρουσία σας.

Πώς πρέπει να αντιδράσω;

Εάν ο σκύλος σας υποφέρει από μοναξιά, δεν θα πρέπει να το κάνει ούτως ή άλλως, με κίνδυνο να επιδεινώσει τη δυσφορία του. Ως εκ τούτου, καλείστε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το άρθρο: Πώς μπορώ να βοηθήσω τον σκύλο μου να αντιμετωπίσει τη μοναξιά;.

Πηγές

Θα σας αρέσει επίσης:

Γιατί ο σκύλος μου ουρλιάζει σαν λύκος;

Πώς μπορώ να βοηθήσω τον σκύλο μου να αντιμετωπίσει τη μοναξιά;

Υιοθεσία σκύλου: 5 καλές συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσεις μόλις φτάσει

Written by admin

όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτό το βελούδινο σκυλί

5 σκυλιά που παίζουν λάθος ρόλο