in

Επιλέγοντας ένα λουρί για τον σκύλο μου: 4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζω

Για να πάνε καλά οι βόλτες με τον σκύλο σας, το σκυλάκι σας πρέπει να είναι άνετο στο λουρί του. Σε αντίθεση με το κολάρο, το λουρί μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε τύπο σκύλου, αρκεί να είναι σωστά επιλεγμένο. Για να σας βοηθήσουμε, ακολουθούν τέσσερα σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη ζώνη.

1. Η ζώνη μπορεί να σας βοηθήσει να εκπαιδεύσετε τον σύντροφό σας απαλά

Πράγματι, αν ο σκύλος σας έχει την τάση να τραβήξτε το λουρί του, αντικαταστήστε το ανθρακωρύχος από α αντι-έλκουσα ζώνη μπορεί να είναι μια καλή εναλλακτική. Είναι βασικά ένα αξεσουάρ που χρησιμοποιείται για σκύλους έλκηθρο, εκ των οποίων το ρυμούλκηση είναι το κύριο επάγγελμα. Έτσι, έχει σχεδιαστεί για να ισορροπήστε το βάρος της έλξης και επομένως προστατεύει τον σκύλο από τραυματισμό.

σκυλιά έλκηθρου
Συντελεστές: violetta/Pixabay

2. Μερικές ράτσες σκύλων δεν πρέπει να φορούν κολάρο… αλλά λουρί, ναι!

Τα σκυλιά στο επίπεδη μουσούδα, όπως και ο πυγμάχος ή τα καρλινέχουν προδιάθεση να αναπνευστικά προβλήματα. Τα ρουθούνια τους είναι πυκνός, που κάνει το η διέλευση του αέρα αρκετά επίπονη. Φόρεσε ένα ανθρακωρύχος για αυτές τις ράτσες σκύλων επομένως δεν είναι πολύ καλά για το δικό τους υγεία. Θα ρίσκαρε εμποδίζουν τους αεραγωγούς του σκύλου, και σε ορισμένες ακραίες περιπτώσεις μπορεί βγάλε τα μάτια του από τις κόγχες του…

3. Είναι ένα άνετο αξεσουάρ για αθλήματα σκύλων

Αν θέλετε να επιδοθείτε αθλητικά κυβάκια, Όπως cani-cross ή le cani-VTT, βάλε ένα ιπποσκευή για τον σκύλο σας είναι πολύ περισσότερα ασφαλή για την υγεία και την ασφάλειά του. Υπάρχουν ακόμη και ειδικές ζώνες για παρακολούθησης που εμποδίζουν τον σκύλο από πάρτε τα πόδια στο αφήνω μόνο και να είσαι αποσπάται.

Το λουρί πεζοπορίας, ή ” ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ “, επιτρέπει στον σκύλο να μεταφέρουν φορτία κατά βάρος λογικός στο δικό του απο. Με λίγα λόγια, θα το έχετε καταλάβει, είναι αντικείμενο απαραίτητος για το σπουδαίοι αθλητές!

4. Ένα κατάλληλο λουρί για κάθε μορφολογία!

Η ζώνη δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλο, με κίνδυνο να γίνει άχρηστος. Αντίθετα, αν είναι πολύ μικρό, αυτός μπορεί τρίψτε το δέρμα του σκύλου σας και του μώλωπας. Επιπλέον, εάν το σκυλάκι σας υπόκειται σε δερματολογικά προβλήματα, φροντίστε να αγοράσετε μια ζώνη που το υλικό δεν είναι αλλεργιογόνο.

λουρί για κουτάβι
Πίστωση: Brett Sayles/pexels

Επιπλέον, για να μην προκληθεί βλάβη στο ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ του σκύλου σας, προτιμήστε α διπλή ζώνη προσάρτησης. Αν ο σκύλος σας λάστιχο λίγο στο λουρί, θα τον εμποδίσει να το κάνει περισσότερο από την μία του σώματος παρά το άλλο και επομένως να είναι ανισορροπία. ΕΝΑ κήλη δίσκου έφτασε γρήγορα αν δεν πάρετε το απαραίτητες προφυλάξεις.

Επομένως, η ζώνη πρέπει να προτιμάται εάν ο σκύλος σας τείνει να τραβάει πολύ το λουρί του. Με ένα γιακά κινδυνεύει να πληγώσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Ωστόσο, φροντίστε να επιλέξετε προσεκτικά την πλεξούδα σας για να περιορίσετε τον κίνδυνο τραυματισμού. Τώρα είναι στο χέρι σου να δεις τι ταιριάζει καλύτερα στον τετράποδο φίλο σου!

Πηγή

Θα σας αρέσει επίσης:

Πώς να διδάξετε κόλπα στον σκύλο σας: όλες οι συμβουλές μας!

Οι 5 βασικές εντολές για να διδάξετε τον σκύλο σας

Μασάζ στον σκύλο σας: αρετές και τεχνική!

Written by admin

Το Spot είναι ένας σκύλος ρομπότ που θα πρέπει να κυκλοφορήσει στην αγορά πριν από το τέλος του χρόνου

Το Basset Hound, ένα σκυλί με πολύ μοναδική σωματική διάπλαση