in

Λουρί και κολάρο για σκύλους: πώς να επιλέξετε;

Το να περπατάτε καθημερινά το σκυλί σας είναι απαραίτητο για την ευημερία του. Σημαίνει επίσης ότι χρειάζεται να νιώθει αυτοπεποίθηση κοντά σας. Για να πάνε όλα καλά, πρέπει να διαλέξεις ένα καλό γιακά και ένα καλό λουρί για το σκυλάκι σου! Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα καθοδηγήσουν την απόφασή σας.

1. Το κολιέ

Είναι ένα αντικείμενο προς όχι παραμέληση, ειδικά αν σκοπεύετε να επιλέξετε α αφήνω μόνο Επόμενο. Το κολάρο του σκύλου σας πρέπει να είναι άνετο και προσαρμόστηκε στα δικά του cou, όσο και στο δικό του δέρμα.

Επιπλέον, είναι πολύ περισσότερα εύκολο να αναγνωριστεί ένα αδέσποτο σκυλί αν αυτός πύλη ένα κολιέ. Είναι δυνατό να κρεμαστεί ένα μετάλλιο που είσαι τηλεφωνικό νούμερο, τα δικα σου ονομ και σου διεύθυνση. Αποφύγετε να βάζετε το όνομα του σκύλου σας: ένα άτομο ανέντιμος θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει για να κλέψε το. Επίσης, τον αριθμό του τσιπ είναι κατάλληλο για χρήση στη δημιουργία α πλαστό διαβατήριο σκύλου.

Εδώ είναι τα διάφορα είδη Προτεινόμενα κολιέ:

  • Le νάιλον Ανατολή στερεός και πολύ φως : είναι σαν το σκυλί σου δεν φορούσε τίποτα!
  • Το δέρμα όπου το simili θέσει είναι ανθεκτικός, αλλά μπορούν αναστατώσει το δέρμα κάποιων σκύλων. Είναι επίσης πιθανό να είναι βαρύς.
  • Υπάρχουν γιακά με πλαστικοί συνδετήρες και άλλοι κατασκευασμένο από μέταλλο: το πλαστικό είναι εύθραυστο και θα διατρέχει τον κίνδυνο Διακοπή. Αντ ‘αυτού, επιλέξτε ένα γιακά του οποίου το εξάρτημα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο.
γιακά κουταβιού
Συντελεστές: Pixabay/Pexels

Μην το ξεχασεις μέγεθος κολιέ είναι σημαντικό: επίσης μεγαλειώδης δεν θα βοηθούσε Τίποτα, ενώ επίσης μικρός il θα αγκάλιαζε το λαιμό του σκύλου σας. Αποφύγετε απολύτως τα λεγόμενα περιδέραια εκπαίδευση”: Προς την μπαστούνια, ΧΥΤΑ ηλεκτρικός ή στραγγαλιστές, κάνουν μόνο να βλάψει στον σύντροφό σου. Υπάρχουν μεθόδους πολύ λιγότερο ριζοσπάστες χύνω βελτίωση της μάθησης ενός σκύλου.

2. Το λουρί

Αυτό το αξεσουάρ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ στο πόλεις και μέρη κοινό για όλα οι φυλές των σκύλων. Επίσης, είναι σημαντικό ο σκύλος σας μάθε να περπατάς με λουρίγιατί μπορεί να έχεις πρέπει να το δέσει σε διάφορα περιστάσεις.

  • λουρί την νάιλον Ανατολή ανθεκτικό, εύκαμπτο et leste. Ωστόσο, αυτό υφαντικές ίνες είναι επιρρεπής ερεθίσει τα χέρια σας εάν ο σκύλος σας έχει την τάση να Τραβήξτε στο λουρί του. Σε αυτή την περίπτωση επιλέξτε ένα λουρί με α κυκλικό άκρο. Το τελευταίο μπορεί να αποτελείται ακόμη και από α αντιολισθητικό υλικό.
νάιλον λουρί για κολάρο σκύλου
Ο τέλειος συνδυασμός: νάιλον γιακάς και λουρί, με μεταλλικό κλιπ! Συντελεστές: Ana-Maria Roseanu/Pexels
  • Εάν επιλέξετε ένα λουρί Προσθήκη, να ξέρεις ότι θα είναι στερεός αλλά όχι πολύ ανθεκτικό στο νερό et με κυνόδοντες του σκύλου σας.
  • Ένα υλικό μεταλλικός θα αποτρέψει ένα σκυλάκι από να δαγκώσει το λουρί του και βλάψει το. Ωστόσο, αυτό δεν είναι όχι πολύ ωραίο να φορέσει για αυτόν! Μόνο να του το βάλεις για να μάθε να σέβεσαι το αντικείμενο, τότε αλλάξτε το με κάτι περισσότερο φως.
  • Τέλος, υπάρχει το λουρί κουρδιστής, από τα οποία μπορείτε αλλάξτε το μήκος αβίαστος. Αυτή είναι πολύ βολικός για βόλτες στο φύση, όπου ένας σκύλος αγαπά ευθυμία. Δεν συνιστάται για μάθηση, κατά την οποία πρέπει να είναι το λουρί σύντομη στολή.

Ένα τελευταίο συμβουλή: είναι καλό να έχεις δύο λουριά στο σπίτι, σε περίπτωση που κάποιος από αυτούς se romprait!

Πηγή

Θα σας αρέσει επίσης:

Τα οφέλη των μαλακών παιχνιδιών για σκύλους

Φροντίδα του σκύλου σας: 7 βασικές συμβουλές που πρέπει να εφαρμόζετε σε καθημερινή βάση

Οι 5 βασικές εντολές για να διδάξετε τον σκύλο σας

Written by admin

Κατανόηση της γλώσσας του σώματος ενός σκύλου

Το Jack Russell Terrier, τα απαραίτητα που πρέπει να γνωρίζετε για αυτό το αξιολάτρευτο σκυλί