in

Οι 5 ράτσες σκύλων τέλεια προσαρμοσμένες για να ζουν σε διαμέρισμα Ποιες είναι οι ράτσες σκύλων που είναι προσαρμοσμένες να ζουν σε διαμέρισμα;

Ονειρεύεστε να πάρετε σκύλο αλλά φοβάστε ότι η συγκατοίκηση θα είναι δύσκολη στο διαμέρισμά σας; Αν και ένας σκύλος χρειάζεται πάντα να τεντώνει τα πόδια του, ορισμένες ράτσες είναι πιο κατάλληλες από άλλες για εσωτερική διαβίωση. Ανακαλύψτε πέντε δημοφιλείς ράτσες σκύλων που είναι συμβατές με τον τύπο του σπιτιού σας και επιλέξτε.

1. Le Yorkshire Terrier

Ένα από τα πιο δημοφιλή σκυλιά στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Γαλλία, το Yorkshire είναι ένα ζώο γεμάτο χαρακτήρα. Μάλλον από τη φύση νευρικός et παράτολμοςπαραμένει ωστόσο ένα ον γεμάτοστοργή που θα διεκδικήσει όλη σου την αγάπη! Χωρίς να ανέχεται το κρύο, αυτό το σκυλάκι ζει πολύ καλύτερα στην πόλη παρά στην εξοχή. Προφανώς, χρειάζεται ακόμα να παίρνει λίγο καθαρό αέρα τουλάχιστον μία φορά την ημέρα (με το παλτό του…)!

χαρούμενος σκύλος τεριέ του Γιορκσάιρ
Συντελεστές: Alex74_/Pixabay

2. The Bichon Frize

Το Bichon Frize είναι ένας σκύλος γεμάτος ευθυμία και του ζωντάνια. Ζητά πολλά από τον αφέντη του για μεγάλα παιχνίδια! Έτσι, προσαρμόζεται πολύ εύκολα στη ζωή σε ένα διαμέρισμα και σε διαφορετικές οικογενειακές καταστάσεις, αλλά δεν το υποστηρίζει μοναξιά. Επομένως δεν συνιστάται σε άτομα που λείπουν όλη την ημέρα. Αυτό το βελούδινο γεμάτο αγάπη επομένως δεν θα εκφοβίσει τους κλέφτες αλλά θα λατρέψει όλους τους καλεσμένους σας!

Συντελεστές: WikimediaCommons

3. Το γαλλικό μπουλντόγκ

Μην κρίνετε από την εμφάνιση. Αυτό το μικρό μαστίφ φαίνεται ζωηρό και εκφοβιστικό, κι όμως δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείς! Το γαλλικό μπουλντόγκ είναι πολύ στοργικός et ευγενήςκατάλληλο για αρχάριους δασκάλους. Επιπλέον, αυτός ο σκύλος είναι τέλειος για να κάνει παρέα στους ηλικιωμένους αφού δεν χρειάζεται πολλή δραστηριότητα, και δεν θα τους ενοχλήσει με το αστείο ροχαλητό του!

Γαλλικό μπουλντόγκ
Συντελεστές : Pudzian1958/PIXNIO

4. Το Τσιουάουα

Πολύ δημοφιλές στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Τσιουάουα είναι η πιο κοινή ράτσα σκύλου μικροκαμωμένη αυτό είναι ! Το όνομά του προέρχεται από τη μεγαλύτερη πολιτεία του Μεξικού: Τσιουάουα. Αυτός ο σκύλος θα είχε ζήσει εκεί στην άγρια ​​φύση με απόλυτη ελευθερία πριν βρεθεί εξημερωμένο από τους ιθαγενείς. Παρά την εύθραυστη εμφάνισή του, το Τσιουάουα είναι ζώο εύρωστος μπορεί εύκολα να φτάσει τα 20 χρόνια. Προσαρμόζεται πολύ καλά στη ζωή σε ένα διαμέρισμα και του αρέσει να βγαίνει σε χώρους πρασίνου.

Τσιουάουα
Συντελεστές: Steven Shigeo Yamada/Wikipedia

5. Οι Κάρλιν

Λίγο μεγαλύτερο σε μέγεθος, οι Κάρλιν είναι ένα πολύ ευγενική και αγαπημένη ράτσα, ιδανικό για οικογένειες με παιδιά ή που τους αρέσει να δέχονται κόσμο. Ωστόσο, η εκπαίδευσή του απαιτεί πολλή τρυφερότητα και υπομονή γιατί η ισορροπία δυνάμεων δεν θα έχει ευεργετική επίδραση σε αυτόν τον σκύλο. Αυτός ο μικρός παχουλός προτιμά μια ήρεμη ζωή σε εσωτερικούς χώρους γιατί δεν είναι λάτρης των σπορ και είναι ευαίσθητος στο κρύο και τη ζέστη.

Κάρλιν
Συντελεστές: Luzie1973 / Pixabay

Βρείτε όλα τα άρθρα μας στο ράτσες σκύλων κάνοντας κλικ εδώ.

βιβλιογραφικές αναφορές

ΓΚΙΛΟ, Ντομινίκ. Σκύλοι και άνθρωποι. Παρίσι: The Apple Tree, 2009
ΜΕΓΝΙΝ, Πιέρ. Ο σκύλος και οι ράτσες του. Στα γραφεία του κτηνοτρόφου, 1897

Written by admin

Ποιες είναι οι πιο έξυπνες ράτσες σκύλων;

τα πάντα για αυτή τη ράτσα σκύλου