in

Ο σκύλος μου γαβγίζει όλη την ώρα: αιτίες και λύσεις

Έχετε την εντύπωση ότι ο σκύλος σας περνά την ώρα του γαβγίζοντας χωρίς προφανή λόγο; Να ξέρετε ότι υπάρχουν αιτίες για αυτήν τη συμπεριφορά. Πρέπει να προσπαθήσεις να καταλάβεις τον φίλο σου για να τον βοηθήσεις. Εδώ είναι οι διάφορες αιτίες του γαβγίσματος των σκύλων, καθώς και οι λύσεις τους.

1. Δεν μπορεί να διοχετεύσει την ενέργειά του

Όταν είναι πολύ χαρούμενος ή ότι σταυρώνει ένα δικό του ομοειδείς, ο σκύλος σας μπορεί γαβγίζει πολύ. Πραγματικά πολύ. Αυτό το κάνει για να αναδείξει το δικό του συναισθήματα και εκφράζονται. Αν του συμβεί συχνάπροσπάθησε να διδάξτε του την εντολή «σταμάτα». για να τον βοηθήσει πιο ήρεμος.

κουτάβι γαβγίζει γρασίδι
Credit:Bigandt_Photography / iStock

2. Βαριέται

Ένας σκύλος που βαριέμαι γαβγίζει για να πάρει να παρατηρήσει. Απλώς αναζητά αυτό που του προσφέρεται προσοχή.

Να θυμάστε ότι ένας σκύλος πρέπει να βγει τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρα, ακόμα κι αν έχετε ένα jardin. Μάλιστα, μετά από λίγο, αυτός θα κουραστεί από αυτό το μέρος αν ξοδεύει όλο τον χρόνο του εκεί. Το να υιοθετείς έναν σκύλο σημαίνει να έχεις ένα σύντροφος της ζωής που μας φροντίζει, και που τον φροντίζουμε εμείς.

βαριεστημένο σκυλί
Συντελεστές: ivanovgood/Pixabay

3. Δεν αντέχει τη μοναξιά

Δεν παρατηρείς όμως το σκύλο σου να γαβγίζει. οι γείτονές σου, ναι! Είναι επιπλέον τους ποιος σου το έκανε ξέρω : ο σκύλος σας δημιουργεί θόρυβος που αντιπαθούν.

Πέρα από αυτή την αμηχανία, μείνετε στο γεγονός ότι ο σύντροφός σας νιώθει μόνο και δυσκολεύεται να διαχειριστεί αγωνία στο δικό σου απουσία. Τότε μπορεί να γαβγίσει, αλλά και να υιοθετήσουν μια συμπεριφορά καταστρεπτικός et ακατάστατος.

Σε αυτή την περίπτωση, σας συμβουλεύουμε για να βοηθήσετε τον σκύλο σας να αντεπεξέλθει μοναξιά.

4. Νοιάζεται για την προστασία του σπιτιού σας

Ένας σκύλος είναι πολύ δεμένος με το δικό του maître και σε αυτό μεζονέτα. Έτσι, κάνει τα πάντα για το προστατεύω η εστία, και να ειδοποιήσει σε περίπτωση που κίνδυνος. Αν το κάνει με κάποιο τρόπο υπερβολικό, προσπαθήστε να διαχειριστείτε τις υπερβολές του ενθουσιώδης με το να μην το αφήνεις Ολα να δω συνεχώς. Για παράδειγμα, μην τον αφήσετε μπροστά στην εξώπορτα όπου τείνει να είναι σε επιφυλακή για το παραμικρό θορύβους ή εξωτερικές χειρονομίες.

Σε Ο κήπος, επιτρέψτε του να ξαπλώσει κάπου ήρεμα και ελαχιστοποίηση το πρόσωπο με πρόσωπο. Τέλος, διδάξτε τον η διαταγή «σταματήστε». για να του επιτρέψει να διοχετεύσει τα δικά του υπερχειλίζει.

σκύλος φύλακας
Συντελεστές: danielsfotowelt/Pixabay

5. Γαβγίζει γιατί σε κάνει να τρέχεις

Εκπαιδεύεις τον σκύλο σου, αλλά αυτός μαθαίνω επίσης πολλά μέσα σου παρατηρητικός et αναλύοντας τη συμπεριφορά σας. Το γάβγισμα του το επιτρέπει ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ. Αν στέκεται έξω από την πύλη του κήπου σας και γαβγίζει για το να γυρίζεις, είναι να προσελκύσει σας προσοχή.

Προσοχή Ωστόσο: δεν επηρεάζουν αυτή η συμπεριφορά ενώ πηγαίνεις κατευθείαν δείτε τον σκύλο σας. Τότε καταλαβαίνει αυτό το γάβγισμα αρκετά να σε φέρει κοντά του και κάνει ότι θέλει. Είναι καλύτερα να αγνόησέ το και γρήγορα θα καταλάβει ότι το γάβγισμα δεν κάνει άχρηστο πια.

Επιπλέον, όταν ο σκύλος σας εκτελεί μια ενέργεια χωρίς γάβγισμα, ενώ το έκανε avant, να του δώσεις συγχαρητήρια καλή καρδιά !

Πηγή

Θα σας αρέσει επίσης:

Γιατί ο σκύλος μου ουρλιάζει σαν λύκος;

Πώς να εκπαιδεύσετε το κουτάβι σας στο γιογιό: 5 αποτελεσματικές συμβουλές!

Τα οφέλη των μαλακών παιχνιδιών για σκύλους

Written by admin

τα απαραίτητα που πρέπει να γνωρίζετε για αυτόν τον πιστό σκύλο

όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτό το μικροσκοπικό σκυλί