in

περισσότερο αρσενικό ή θηλυκό;

Είναι καλό ? Είστε πεπεισμένοι να υιοθετήσετε μια μικρή μπάλα γούνας; Εξαιρετική ! Ο Monchienetmoi έχει γράψει πολλά άρθρα για εσάς για να σας προετοιμάσει καλύτερα για τον ερχομό του νέου σας φίλου! Αλλά είμαστε επίσης εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον σκύλο που ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο ζωής και τις επιθυμίες σας. Παρεμπιπτόντως… έχετε σκεφτεί ποιο φύλο να διαλέξετε; Για να σας δώσουμε πιο ξεκάθαρες ιδέες, ορίστε τα χαρακτηριστικά των αρσενικών και θηλυκών σκύλων!

αρσενικά σκυλιά

Τα αρσενικά σκυλιά είναι συνήθως πιο ισχυρή. Αυτό διαφέρει ανάλογα με τη φυλή, αλλά συμβαίνει ακόμη περισσότερο με το επιβλητικές ράτσες όπως οι Γερμανοί Ποιμενικοί για παράδειγμα. Αυτή η ισχύς κάνει τα αρσενικά λίγο πιο δύσκολα στην εκπαίδευση από τα θηλυκά. θα πρέπει να είσαι περισσότερο αγρόκτημα.

Πιστώσεις: STOWEN SETO / IStock

Τα αρσενικά είναι από πολύ καλοί σκύλοι φύλακες. Προσοχή, όμως, καθώς είναι αυτά λιγότερο ανεκτικό με άλλα αρσενικά. Σε αυτό το ίδιο πνεύμα του κυριαρχίαο σκύλος σας μπορεί ούρο παντού για επισημάνετε την επικράτειά τους.

Μπορεί επίσης να είναι ότι ένας αρσενικός σκύλος είναι περισσότερο επιρρεπείς σε φυγή παρά ένα θηλυκό. Πάνω από όλα αν μυρίζει θηλυκό στη ζέστη γύρω (μπορεί να το μυρίσει για μίλια τριγύρω). θα γίνει τότε δύσκολο να ελεγχθεί και αναμφίβολα έτοιμος να κάνει τα πάντα για να έρθει μαζί της. Ως εκ τούτου, θα είναι απαραίτητο να προσοχήαυτοκίνητο τους τα ατυχήματα είναι πολλά εκείνες τις στιγμές.

Αυτός είναι ο λόγος που μερικοί προφυλάξεις πρέπει να ληφθούν. Στην πραγματικότητα, είναι καλύτερο στειρώστε τον σκύλο σας πριν γίνει 7 μηνών ώστε να μην έχει επιθετική συμπεριφορά.

Τέλος, ένας αρσενικός σκύλος θα σεβαστεί περισσότερο έναν άντρα και θα είναι πιο συνένοχος μαζί του.

θηλυκά σκυλιά

Τα θηλυκά θα είναι πιο ήρεμος et υπάκουος παρά τα αρσενικά.

Αν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι, είναι πιθανό να υιοθετήσει α μητρική συμπεριφορά με αυτούς. Μια θετική συμπεριφορά, που όμως θα είναι απαραίτητη να δω για να μην γίνει κι αυτό κτητικός με τα παιδιά σας.

ροζ κορίτσι θηλυκό σκυλί
Πίστωση: PatrikSlezak / iStock

Φυσικά, η υιοθεσία μιας γυναίκας είναι επίσης προβλέψτε τη ζέστη σας. Οι ζέστες κάνουν τελευταία μόνο 15 ημέρες αν το θηλυκό σκυλί είναι αποστειρωμέναΚαι αυτό δύο φορές το χρόνο. Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο εβδομάδων θα είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί την καθαριότητα του σπιτιού σας (γιατί θα χάσει αίμα) αλλά και να πολλά αρσενικά που θα το έχει νιώσει και θα θέλει να ζευγαρώσει.

Για να αποφύγετε τα σκουπίδια ή την ασθένεια, είναι απαραίτητο να το κάνουμε αποστειρώνω (χειρουργική αποστείρωση) πριν γίνει δύο χρονών.

Η επιλογή του α θηλυκός μεινε κι αλλο συνιστάται για κάποιον που δεν είχε ποτέ σκύλο. Πράγματι, όπως προαναφέρθηκε, είναι πιο τρυφεροί και πιο εύκολο να εκπαιδεύονται.

Λοιπόν, ποιο φύλο σας ταιριάζει περισσότερο;

Πηγές

Θα σας αρέσει επίσης:

Σκύλοι που γεννήθηκαν το 2019: Ιδέες για ονόματα άλκες που ξεκινούν με το γράμμα P

Υιοθεσία σκύλου: 5 καλές συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσεις μόλις φτάσει

Ζώντας με σκύλο σε διαμέρισμα: 5 πιθανές ράτσες!

Written by admin

τα σκυλιά είναι δίπλα μας στις δύσκολες στιγμές

Το Akita Inu, το απαραίτητο στοιχείο για αυτή τη μαγευτική φυλή