in

τα απαραίτητα που πρέπει να γνωρίζετε για αυτόν τον βρετανικό σκύλο

Το τρίχωμα αυτού του μικρού σκύλου είναι τόσο απαλό όσο και ο χαρακτήρας του. Πολύ καλός σκύλος συντροφιάς, ξέρει να είναι προσεκτικός και διακριτικός. Περιμένετε επίσης να είστε σε θέση να παίξετε εγκάρδια μαζί του! Θα μπορούσε αυτό να είναι το πιο χαριτωμένο σκυλί στον κόσμο; Σειρά σου να κρίνεις!

1. Το αγαπημένο των αγγλικών ευγενών

είναι Κάρολος Β’ της Αγγλίας που δίνει πολλά από διάκριση Προς την ο πρόγονος αυτής της φυλής Δέκατος έβδομος αιώνας. Τώρα ξέρετε γιατί ονομάζεται ο «Βασιλιάς Κάρολος»! Ο ” ιππότης», εν τω μεταξύ, εμφανίζεται μόνο σε XIX αιώναςόντας το αποτέλεσμα του σύμφυρμα σε αρκετούς ιπποδρομίες.

2. Ένα υπέροχο σκυλάκι

Το μέγεθος του Cavalier King Charles ποικίλλει μεταξύ τους 32 και 36 εκ στο ακρώμιο και το δικό του βάρος δεν υπερβαίνει το 8 κιλά. Ses μεγάλα στρογγυλά μάτια και το δικό του πεσμένα αυτιά δώστε του αέρα προσφορά.

Ses μακριές τρίχες είναι απαλά και γυαλιστερά. Το παλτό μπορεί να έχει διαφορετικά χρώματασυμπεριλαμβανομένων των φορεμάτων ενωμένος ή διχρωμία. Το λευκό είναι πάντα συνδυασμένο με άλλο χρώμα. Βουρτσίστε το τακτικά για να αποφύγει ο σχηματισμός του κόμβους.

κουτάβι του βασιλιά του καβαλιέρου Τσαρλς
Πιστώσεις: iStock

3. Μια μπάλα τρυφερότητας

The Cavalier King Charles δεν αντέχει τη μοναξιά. Στο μεζονέτατου αρέσει να μένει με του κυρίου του, του οποίου την παρέα απολαμβάνει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Ήρεμα et διακριτικόςμπορεί να ζήσει αρκετά διαμέρισμαπάντα με την προϋπόθεση να λειτουργήσει τουλάχιστον μια φορά την ημέρα.

Ταιριάζει απόλυτα με το οι ηλικιωμένοι και στο παιδιά εν όψει του καλοσύνη και ο χαρακτήρας του ειρηνικός. Επιπλέον, είναι κοινωνικός et παίχτηςπου τον κάνει αληθινό ηλιαχτίδα στο σπίτι σου. Ξεκινήστε το μικροσκοπικό στο κοινωνικοποίηση για να τον συνηθίσει διάφορος παρουσίες.

Ενας από κύριος χαρακτηριστικά του Cavalier King Charles είναι δικός του ενσυναίσθηση : Είναι ικανός νιώθω και του να καταλαβεις Ο συναισθήματα του κυρίου του. Προστατευτικόςθα σας ειδοποιήσει επίσης για ένα πιθανό κίνδυνος.

4. Αξιοσημείωτη υπακοή

Αυτό το μικρό σκυλάκι είναι έξυπνος et γεμάτος σεβασμό. Δεν θα δυσκολευτείτε να κάνετε τον ήχο της εκπαίδευση, υπό την προϋπόθεση της καλής Σεβασμός τον χαρακτήρα του και να σου δείξει σταθερός. Χρησιμοποιήστε πολλά καραμέλα και του σταθερότητα για να μην σε αφήσω γόης !

Το Cavalier King Charles είναι αρκετά προσαρμοσμένο αν δεν έχεις δεν είχα ποτέ σκύλο πριν.

κουτάβι του βασιλιά του καβαλιέρου Τσαρλς
Πιστώσεις: iStock

5. Μπορείτε να κάνετε δραστηριότητες μαζί του

Αφού του ενστάλαξε το βάσεις μάθησημπορείτε να το κάνετε να συμμετέχει σε όλα τα είδη χόμπι. Τα μονοπάτια ευκινησία και το θαλάσσια σπορ μην τον τρομαζεις!

Αυτές οι δραστηριότητες θα ενισχυθεί τους συνδέσμους σας και θα του το επιτρέψετε δαπανήσει σε μια στιγμή φυσικώς et διανοητικά. Ο σκύλος σου λοιπόν θα βαρεθεί δεν. Όπως είναι πολύ παίχτηςσίγουρα θα περάσετε από πολύ καλά στιγμές στην παρέα του.

6. Καλή υγεία

Ο Cavalier King Charles είναι εύρωστος. Ωστόσο, προσέξτε το δικό του coeurη οποία είναι επιρρεπής σε ασθένειες.

Ses πεσμένα αυτιά et τα μεγάλα μάτια του πρέπει επίσης να είναι συχνά καθάρισε. Υπό αυτή την έννοια, είναι καλύτερο να συνηθίσετε τον σκύλο σας χειραγωγημένος τακτικά.

ο βασιλιάς ιππέας Κάρολος ουσιαστική γνώση
Συντελεστές: Alexas_Photos/Pixabay

7. Ένα μεταβλητό κόστος

Το κόστος απόκτησης ενός κουταβιού Cavalier King Charles είναι τουλάχιστον 700 ευρώ. Μπορεί ωστόσο ανεβαίνουν στα 1400 ευρώ. Πάντα να προτιμάτε τις φάρμες όπου τα κουτάβια είναι καλά απογαλακτισμένος, συνθηκών et μορφωμένος.

Πηγή

Θα σας αρέσει επίσης:

Κόκερ: τα απαραίτητα που πρέπει να γνωρίζετε για αυτόν τον σκύλο με μακριά αυτιά!

Dachshund: τα απαραίτητα που πρέπει να γνωρίζετε για αυτή τη ράτσα σκύλου!

Πώς μπορώ να βοηθήσω τον σκύλο μου να αντιμετωπίσει τη μοναξιά;

Written by admin

Πετάω τη μπάλα στον σκύλο μου: γιατί είναι επιβλαβές;

Ο σκύλος μου μου δίνει το πόδι του: 4 πιθανές έννοιες