in

τα απαραίτητα που πρέπει να γνωρίζετε για αυτό το σκυλί του βουνού

Ένας υπέροχος σκύλος του βουνού, ο Saint Bernard είναι ένας αφοσιωμένος σύντροφος, γεμάτος αγάπη και πολύ προστατευτικός. Συχνά αναγνωρίζεται για το ταλέντο του ως σκύλος διάσωσης, ο Άγιος Βερνάρδος διακρίνεται επίσης για τη μεγάλη ευφυΐα και τη στιβαρή του κατασκευή. Μάθετε περισσότερα για αυτό το στοργικό σκυλί γεμάτο ιδιότητες…

1. Ένα μεγάλο κυνηγόσκυλο με τρυφερή καρδιά

Μαζί της βαρύ κεφάλι και το δικό του επιβλητικό πλαίσιο το Saint Bernard είναι ένα μεγαλόσωμο σκυλί που μπορεί γρήγορα να εντυπωσιάσει! Το βάρος του μπορεί έτσι να φτάσει 75 κιλά για τα θηλυκά και 90 κιλά για αρσενικά. Κι όμως δεν υπάρχει άλλο είδος et στοργικός αυτό το μεγάλο σκυλάκι!

Τα περισσότερα σκυλιά αυτής της ράτσας έχουν μακριές τρίχες αλλά και τα κοντότριχα σκυλιά υπάρχουν και είναι εξίσου όμορφα. Με τα υπέροχα παλτό τους λευκό και κόκκινο-καφέδικα τους μεγάλα αυτιά που κρέμονται και τους καλοπροαίρετα μάτια, Μπορούμε μόνο να ραγίσουμε μπροστά σε αυτό το μεγαλειώδες σκυλί!

ντεμπούτο του St Bernard
Συντελεστές: Pixabay / danielsfotowelt

2. Φύλακας των Βουνών

Το Saint Bernard οφείλει το όνομά του στο πέρασμα Μεγάλος Άγιος Βερνάρδος που βρίσκεται στην Ελβετία. Εκεί τα μεγάλωσαν μοναχοί για να τα φτιάξουν σκυλιά φύλακες. Η φυσική πλευρά προστατευτικός αυτού του σκύλου και της ικανότητάς του να αντέχουν το κρύο και το χιόνι τον έκανε τέλειο βοσκός et Οδηγός βουνού. Επίσης τον καλούσαν συχνά αποστολές διάσωσης.

3. Αδιάλειπτη ευγένεια

Το Saint Bernard έχει πολύ πολλές ιδιότητες και είναι δύσκολο να μην πέσεις στα ξόρκια του! Είναι ένας σκύλος πολύ γλυκό και τρυφερό. επί καλοσύνη ασύγκριτος τον κάνει εξαιρετικό σύντροφος για παιδιά, εξ ου και η φήμη του ως σκύλου «νταντάς». Είναι όμως επίσης πολύ προστατευτικό είναι πάντα έτοιμη να υπερασπιστεί την επικράτειά της ή βοηθούν άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο. Αυτό τον κάνει εξαιρετικό σκύλος φύλακαςικανό να σώσει τη ζωή σου!

4. Ένας υπάκουος και πολύ έξυπνος σκύλος

Είναι πολύ εύκολο να εκπαιδεύσεις έναν Άγιο Βερνάρδο γιατί είναι από τη φύση του τετραπέρατος και υπάκουος. Ωστόσο, η εκπαίδευση πρέπει να γίνει Από την πιο μικρή ηλικία. Είναι ένας σκύλος ήρεμα et ανεξάρτητος που μερικές φορές μπορεί να είναι λίγο ισχυρογνώμων, εξ ου και η ανάγκη για α σταθερή, προσαρμοσμένη εκπαίδευση et γεμάτος σεβασμό του κατοικίδιου ζώου σας.

Κεφάλι του Αγίου Βερνάρδου
Συντελεστές: Pixabay / Seaq68

5. Ανάγκη για μεγάλους χώρους για να βγαίνει ατμός

Για να είναι ευτυχισμένος, χρειάζεται ο Άγιος Βερνάρδος μεγάλους χώρους. Η πολυκατοικία επομένως δεν είναι φτιαγμένη για αυτόν! Αντίθετα, χρειάζεται ένα μέρος όπου μπορεί να διασκεδάσει και αφήστε τον ατμόιδανικά ένα σπίτι με ένας απέραντος κήπος .

Είναι ένα πολύ παιχνιδιάρικο σκυλί που χρειάζεται πολλά των σωματικών ασκήσεων. Οι τακτικοί βόλτες είναι απαραίτητοι για την υγεία του και του επιτρέπουν να ελέγχει το βάρος του. Πιστό στην καταγωγή του, τον Άγιο Βερνάρδο πολύ δύσκολο να ανεχθεί τη ζέστη και προτιμήστε το φρεσκάδα των βουνών.

6. Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν υιοθετήσετε

Το Saint Bernard έχει ένα ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ που είναι μεταξύ 8 και 10 ετών. Είναι ένα γερό σκυλί, αλλά πρέπει να είναι ακόμα παρακολουθείται τακτικά από κτηνίατρο. Είναι ιδιαίτερα απαραίτητο πρόσεχε τα μάτια του (λόγω του κινδύνου υπερβολικού σκισίματος και στροφής των βλεφάρων) καθώς και την υγεία των οστών τους.

Ο Άγιος Βερνάρδος απαιτεί α τακτική συντήρηση και ένα καθημερινό βούρτσισμα. Χρειάζεται επίσης ένα ειδική δίαιτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους και ταχεία ανάπτυξη.

ο ετήσιο κόστος συντήρησης για έναν Άγιο Βερνάρδο εκτιμάται μεταξύ 2200€ και 2300€.

Άγιος Βερνάρδος
Συντελεστές: Pixabay

Πηγή

Θα σας αρέσει επίσης:

Chow Chow: τα απαραίτητα που πρέπει να γνωρίζετε για αυτό το χνουδωτό σκυλί!

Προστασία του σκύλου σας από τη ζέστη: 5 συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε!

Top 10 ράτσες σκύλων που αγαπούν τα παιδιά

Written by admin

τα απαραίτητα που πρέπει να γνωρίζετε για αυτό το γλυκό και ευαίσθητο σκυλί

τα απαραίτητα που πρέπει να γνωρίζετε για αυτόν τον φύλακα με τρυφερή καρδιά