in

τα βασικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε για αυτόν τον αγαπημένο σκύλο

Το Pug είναι ένα πολύ χαριτωμένο μικρό σκυλάκι συντροφιάς! Αυτός είναι και ο λόγος που έχει γίνει πολύ δημοφιλής στην Ευρώπη. Είναι ένας αγώνας που αντιστοιχεί σε άτομα με ήρεμο τρόπο ζωής και τακτική παρουσία στο σπίτι. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Pug; Συνέχισε να διαβάζεις!

1. Ένα μικρό βασιλικό σκυλάκι

Μάλλον από Σπονδυλική στήλη ζώουο Κάρλιν α πάντα θεωρήθηκε α σκύλος συντροφιάς. Εισήχθη στην Ευρώπη το XVI αιώναςέκανε τα μέλη του υψηλή κοινωνία. Η Μαρκησία ντε Πομπαδούργια παράδειγμα, το έκανε σκύλο του αγαπημένη.

2. Συμπαγής και ευχάριστη σωματική διάπλαση

Το Pug, με το θρυμματισμένο ρύγχοςείναι μέρος του μικρά μολοσσοειδή. Μετράει περίπου 30 εκ στο ακρώμιο και δεν υπερβαίνει 8 κιλά. Παρόλα αυτά, παραμένει πολύ μυς ! Κάτι που εξάλλου έρχεται σε αντίθεση με το ΜΙΚΡΑ αυτια, παρόμοια με τα μπουμπούκια τριαντάφυλλου. Τα μάτια τους σφαιρικός δώστε του αέρα ταυτόχρονα προσφορά et κωμικός που θα σε κάνει να ανατριχιάσεις.

Ses γούνα δικαστήρια δεν απαιτούν ειδική συντήρηση, αν και είναι πάντα καλό βούρτσα ο σκύλος του πότε-πότε. Το χρώμα του παλτού ποικίλλει: Αγριόγατα, αργεντής, βερύκοκκο ή νουάρ. Το ρύγχος, τα μάτια και τα αυτιά παραμένουν πάντα νουάρ.

Η μικρή του ουρά τυλίγεται στην πλάτη είναι και πολύ χαριτωμένο!

πατημασιά σκυλιά
Credits: Pxhere

3. Ενσαρκωμένη γλυκύτητα

Αυτό το μικρό σκυλάκι κρατά ένα coeur σε ή. Αυτός είναι πολύ πιστός στον αφέντη του, του οποίου η παρέα απολαμβάνει Συνολικά. Χαρακτήρας χαρούμενοςτου αρέσει παίζω και γίνε μέρος του οικιακή ζωή.

Δεν είναι σκύλος στον οποίο μπορεί κανείς να εμπιστευτεί το σπίτι του αφού δείχνει φιλικό προς τους ξένους. Επίσης τα πάει καλά με παιδιάστο οποίο θα πρέπει να μάθετε να μην το κάνετε βιασύνη.

Δεν είναι μια ράτσα που ανέχεται καλά τη ζέστη. μοναξιά. Ο αφέντης του πρέπει να είναι εδώ για εκείνον ώστε να νιώθει άνθισε.

4. Του αρέσει η ηρεμία και η εσωτερική ζωή

Το Pug αρέσει λιάζομαι και αυτό Ξεκουράζομαι η μέρα. μη όντας όχι πολύ αθλητικόδεν χρειάζεται και πολύ δαπανήσει. Ωστόσο συνιστάται να πάω μια βόλτα τουλάχιστον 30 λεπτά ανά μέρα. Αυτό θα του επιτρέψει εναλλάκτης αέρα και του τέντωμα τα πατουσάκια του.

Μπορεί επίσης να ζει σε ένα διαμέρισμα μόνο σε ένα μεζονέτα με μεγάλη οικογένεια. Εάν κρατάτε ένα jardinθα χαρεί να μπορέσει με Ξεκουράζομαι Σε γρασίδι και παρακολουθήστε τα μπάρμπεκιου σας!

πατημασιά
Credits: Pxhere

5. Ένας πειθήνιος χαρακτήρας

Είναι ένα μικρό κομμάτι σκύλου που έχει μάλλον καλος χαρακτηρας. Ωστόσο, μπορεί να δείξει πεισματάρης. Θα πρέπει να δείξεις πολλά υπομονή και του καραμέλα ώστε να μάθει βάσεις ενός καλή συμπεριφορά. Από σταθερότητα είναι απαραίτητο για το σκοπό της αντικρούω τη δικη του πλευρα πεισματάρης.

Απόφυγέ το porter πολύ συχνά. Αυτό θα κινδύνευε να δημιουργήσει α ανισορροπία στη λήψη του ελευθερίακατά τη διάρκεια της βόλτες Για παράδειγμα.

6. Έχει λεπτή υγεία

Το Pug παραμένει αρκετά εύθραυστο. Είναι ένα από τα σκυλιά που έχουν αναπνευστικά προβλήματα εξαιτίας του θρυμματισμένο ρύγχος. Μάλλον θα το ακούσεις πολύ ροχαλίζω !

Είναι επίσης ευαίσθητο σε ακραίες θερμοκρασίες. Κράτα το σφιχτά ζεστό το χειμώνα και Η σκιά το καλοκαίρι.

Ses μάτια ξέρεις δέρμα μπορεί να υπόκειται σε λοιμώξεις. Φροντίστε να αφαιρέσετε τυχόν βρωμιά ξαπλωμένος πάνω στο δικό του κεφάλι ή του σώμα προκειμένου να αποφευχθεί ο πολλαπλασιασμός των βακτήρια. Μην ξεχνάτε το nez και το αυτιά ! Φυσιολογικός ορός είναι ιδανικό για να καθαρίσω.

Τέλος, το μορφολογία θηλυκά προκαλεί γέννηση περίπλοκος. Καλύτερα να αφήσεις α κτηνιατρικός αναλάβουν την ευθύνη ενός πιθανού ΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Το προσδόκιμο ζωής του κυμαίνεται μεταξύ 12 και 15 ετών.

7. Μια υψηλή τιμή υιοθεσίας

Η αγορά ενός Pug θα σας κοστίσει ελάχιστο 1100 ευρώ και η τιμή μπορεί ακόμη και να ανέβει 1600 ευρώ.

πατημασιά
Credits: Pxhere

Πηγή

Θα σας αρέσει επίσης:

Boxer: τα απαραίτητα που πρέπει να γνωρίζετε για αυτόν τον ενεργητικό σκύλο!

Τσιουάουα: τα απαραίτητα που πρέπει να γνωρίζετε για αυτό το μικροσκοπικό σκυλί!

Προστασία του σκύλου σας από τη ζέστη: 5 συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε!

Written by admin

7 καλά αντανακλαστικά για να τον βοηθήσουν

όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτό το περιπετειώδες σκυλάκι