in

όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτό το βελούδινο σκυλί

Με τα μαλλιά του αντάξια ενός άγριου ζώου και το λούτρινο αρκουδάκι του, το Chow Chow θα σας κάνει να ερωτευτείτε. Ωστόσο, μην κατευνάζεστε και προσέχετε τον δυνατό χαρακτήρα του! Φυσικά ανεξάρτητος, του αρέσει πολύ να έχει τις στιγμές της μοναξιάς του. Ας δούμε τι είναι.

1. Ένα χρήσιμο σκυλί με αρχαία καταγωγή!

Le Chow Chow Provient από την Κεντρική Ασία. Πρώτα ένας σκύλος μάχη, γρήγορα έγινε σκύλος έλκηθρα, έπειτα garde. Στη συνέχεια δημιουργήθηκαν αγροκτήματα για να στην καρέκλα et το παλτό του. Επιπλέον, το όνομά του σημαίνει ” τροφή “… (Δεν είναι πολύ ωραίο!)

Au Δέκατος ένατος αιώνας, Ο Αγγλικά το εισήγαγε Ευρώπη, προκειμένου να διατηρηθεί ο αγώνας. Σε Γαλλία, η δημιουργία του Λέσχη γαλλικού Chow Chow φτιάξε αυτό το σκυλί δημοφιλής στο δεκαετία του 1920.

2. Ένας σκύλος με βελούδινη εμφάνιση

Κι ας είναι πολύ χαριτωμένο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Chow Chow δεν είναι όχι ένα παιχνίδι, και θα σου το θυμίσει γρήγορα ! Η φυσική του συμπαγής αναδεικνύεται περαιτέρω από το ογκώδες παλτό. επί χαίτη είναι αντάξιος αυτού του α λιοντάρι ! Τα μαλλιά του είναι ακόμα μονόχρωμο χρώμα: μαύρο, κόκκινο, ελαφάκι, μπλε, κρεμ ή λευκό.

τσόου τσόου
Συντελεστές : Wikimedia Commons

επί στιλβωμένο βάδισμα οφείλεται στο απίθανη γωνίωση των μελών του οπίσθιο. Επιπλέον, του στήθος Ανατολή μεγάλο et μπάσο. Ωστόσο, αυτό το μικρό κομμάτι μπορεί ακόμα να ζυγίζει μεταξύ 20 και 30 κιλών!

Ο φυσικές ιδιαιτερότητες του Chow Chow είναι η ουρά του πολύ ψηλά et κύλησε ανάσκελα, όπως και η όμορφη της μπλε γλώσσα.

3. Ένα μοναδικό ταμπεραμέντο: περηφάνια και ανεξαρτησία!

Το Chow Chow είναι πολύ σίδερο et ανεξάρτητος. Ετσι αυτός σπάνια θα δείξει την προσκόλλησή του στον αφέντη του. Προσοχή : δεν σημαίνει ότι δεν την αγαπάει, απλά ότι είναι όχι ταλαντούχα να δείξω σημάδια στοργής. Αν το κάνει ερωτηθείς δεν των αγκαλιών, αυτός δεν θα αρνηθεί που του κάνεις, και το ίδιο θα είναι ράβι !

Πιστός και πιστός στον αφέντη του, Αυτός είναι πολύ προστατευτικός. Μπορείτε εύκολα να τον εμπιστευτείτε φροντίδα του σπιτιού σας. Προσαρμόζεται επίσης πολύ εύκολα στο περιβάλλον του: διαμέρισμα ή σπίτι, δεν πειράζει. Αυτήν Ολυμπιονίκης ηρεμία γεγονός ότι αυτός μην γαυγίζετε αν χρειάζεται και ότι αυτός ανέχεται καλά τη μοναξιά.

4. Περιοριστική συμβίωση…

Αυτός ο σκύλος πολύ ειδικός Δεν μου αρέσει Οι ξένοι. Οι αγκαλιές είναι ένα προνόμιο επιφυλάχθηκε για το δικό του maître και στους ανθρώπους τον οποίο γνωρίζει καλά.

τσόου τσόου αγώνας τσιέν
Credits: Pxhere

Όπως είναι πολύ ανεξάρτητο, δεν του αρέσει πολύ το παιχνίδι. Εάν έχετε μερικά παιδιά, αυτοί θα πρέπει να φύγουν από το Chow Chow ηρεμία ώστε αυτός ανέχονται την παρουσία τους. Μην ξεχάσετε να καθιερώσετε κανόνες αμοιβαίου σεβασμού για να αποφευχθεί η υπερχειλίζει του καθενός.

Αν θέλεις υιοθέτη του Τσόου Τσόου, μην το κάνεις αν το έχεις ήδη άλλα σκυλιά. Επιπόλαια, προτιμά να έχει Αποκλειστική προσοχή του κυρίου του. Για να μην τσαλακωθεί στο πρόσωπο των συγγενών του στις βόλτες σας, θυμηθείτε να το κάνετε κοινωνικοποιήστε τον από μικρή ηλικία.

5. Μάλλον τονα το δαμάσεις παρά να το παιδέψεις!

Είναι απαραίτητο γνωρίσουν τον χαρακτήρα του Chow Chow σας για τέλειος τη μάθησή του. Τετραπέρατος, θα αφομοιώσει γρήγορα το βασικές παραγγελίες. Μπορεί όμως να δείξει τον εαυτό του πεισματάρης et υπερήφανος!

Είναι ευγενικός και υπομονετικός: τόσο περισσότερο θα είσαι θετικό (και) μαζί του, και τόσο περισσότερο θα πάρει σε ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ. Υιός φυσική ανεξαρτησία μπορεί πράγματι γρήγορα πάρει την κορυφαία θέση.

6. Στιβαρή αλλά ευαίσθητη στη θερμότητα υγεία

Το Chow Chow είναι εύρωστος : το προσδόκιμο ζωής του είναι περίπου 12 απαντ. Δεν συνέρχεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά πρόσεχε σε υψηλή θερμοκρασία. Πράγματι, το δικό του ρύγχος κάπως συνθλίβονται δεν αφήνει τον αέρα να περάσει καλά στους πνεύμονές του όταν αυτός πάρα πολύ καυτό.

τσόου τσόου τσιοτ
Συντελεστές: karygrabovski/Pixabay

να είσαι σκύλος πολύ καθαρό, δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείτε πολύ τα μαλλιά του. Βουρτσίστε τα καθημερινά για να αποφευχθεί η απώλειες, Ο παράσιτα και να διαφυλάξουν τους ωραίος όγκος!

Και τακτική άσκηση είναι επίσης απαραίτητη, προκειμένου να αποφευχθεί το πολύ μεγάλο αύξηση βάρους.

7. Ένα έπαθλο τόσο ογκώδες όσο το παλτό του

Η απόκτηση ενός Chow Chow από την αναπαραγωγή θα σας κοστίσει μεταξύ 1000 και 1500 ευρώ.

Πηγή

Θα σας αρέσει επίσης:

Προστασία του σκύλου σας από τη ζέστη: 5 συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε!

Basenji: τα απαραίτητα που πρέπει να γνωρίζετε για αυτόν τον διακριτικό και σπορ σκύλο!

Σκύλος: πώς να απαλλαγείτε από ψύλλους και τσιμπούρια;

Written by admin

γιατί και πώς να το αποτρέψετε;