in

10 σημάδια που δείχνουν την αγάπη του για σένα

Τα σκυλιά είναι αξιολάτρευτα ζώα που φέρνουν χαρά στα σπίτια. Μετά γίνονται γρήγορα πλήρη μέλη της οικογένειας! Ωστόσο, όλοι οι ιδιοκτήτες σκύλων έχουν ήδη θέσει στον εαυτό τους την ερώτηση: «Ο σκύλος μου με αγαπάει όπως τον αγαπώ εγώ; “. Γνωρίστε ήδη ότι τα σκυλιά αισθάνονται μεγάλο αριθμό συναισθημάτων, συμπεριλαμβανομένης της αγάπης, με πολύ προσωπικό τρόπο. Αν παρατηρήσετε τον σκύλο σας, θα μπορέσετε να εντοπίσετε μια ολόκληρη σειρά από σημάδια που αποκαλύπτουν την αγάπη που τρέφει για εσάς!

1. Σε κοιτάει στα μάτια

Η διατήρηση της οπτικής επαφής με έναν ξένο γίνεται γρήγορα καταπιεστική. Αυτή η μάλλον οικεία επαφή προορίζεται για τα αγαπημένα μας πρόσωπα στα οποία εμπιστευόμαστε. Το ίδιο ισχύει και για τον σκύλο σου, που σε κοιτάει στα μάτια γιατί σε αγαπάει. Όταν σε βλέπει, ο εγκέφαλός του παράγει ωκυτοκίνη, γνωστή και ως «ορμόνη της αγάπης». Το τελευταίο εκκρίνεται επίσης από τον σκύλο όταν αισθάνεται σίγουρος με έναν συγγενή ή έναν άνθρωπο. Όλα αυτά τα συναισθήματα είναι ευεργετικά και εντελώς αδιάφορα!

σκύλος ματιά στα μάτια σημάδια αγάπη σκύλος
Συντελεστές: Άγγελος Μιχαλόπουλος/Unsplash

Ο σκύλος σας τείνει να υιοθετεί αυτή τη συμπεριφορά φυσικό τρόπο, σε στιγμές παιχνιδιού και χάδια. Εάν τον αναγκάσετε να σας κοιτάξει, μπορεί να νιώσει ελαφρώς άβολα.

2. Λέει ψέματα εναντίον σου

Αυτό είναι επίσης ένα από τα σημάδια της αγάπης που αποδεικνύει ότι ο σκύλος δεν εμπιστεύεται κανέναν. Όπου κι αν βρίσκεστε, κάθεστε στο πάτωμα, στον καναπέ ή στον κήπο, αν ο σκύλος σας κολλάει συνέχεια πάνω σας, είναι γιατί νιώθει ασφάλεια. Μπορεί να συμβεί το σκυλάκι σας να αισθάνεται ανήσυχο και μετά να έρθει κοντά σας για να καθησυχάσει τον εαυτό του, θεωρώντας σας ως προστάτη του.

Πιστώσεις: simonapilolla/iStock

3. Θέλει να κοιμηθεί μαζί σου

Δεν επιτρέπουν όλοι οι ιδιοκτήτες σκύλων στο πουγκί τους να κοιμάται μαζί τους στο κρεβάτι τους. Κάτι που είναι απολύτως κατανοητό, αφού είναι επίσης σημαντικό ο καθένας να έχει τη δική του μικρή γωνιά. Ωστόσο, μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι ο σκύλος σας τείνει να θέλει να κοιμάται όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κρεβατοκάμαρά σας. Αυτό είναι ένα σημάδι αδιαμφισβήτητης πίστης!

Συντελεστές: fongleon356/iStock

4. Σε κάνει χαρούμενο όταν γυρνάς σπίτι

Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο ξεκάθαρα σημάδια αγάπης που μπορεί να σας δείξει ο σκύλος σας. Όταν λείπεις, σε λαχταράει και περιμένει μόνο ένα πράγμα: την επιστροφή σου. Οπότε μόλις έφτασες σπίτι από εκείνον πηδά από χαρά προς όλες τις κατευθύνσεις! Ακόμα κι αν είχατε μια κακή μέρα, θα είναι πάντα εκεί για να σας φτιάξει τη διάθεση.

σκύλος γιορτάζει σημάδια αγάπη σκύλος
Συντελεστές: Julian Hochgesang/Unsplash

5. Κλέβει πράγματα που φέρουν τη μυρωδιά σου.

Ναι, ο σκύλος σας σας αγαπά τόσο πολύ που δεν διστάζει να μυρίσει τα βρώμικα παπούτσια ή τα ρούχα σας! Η μυρωδιά του κυρίου του τον κάνει να νιώθει ασφάλεια. Ωστόσο, δεν είναι ιδανικό για σκύλους που τους αρέσει να μασάνε πράγματα. Μπορείτε να του δώσετε παιχνίδια, όπως λούτρινα ζωάκια, που έχουν το άρωμά σας πάνω τους και να του δίνετε λιχουδιές από καιρό σε καιρό.

Πιστώσεις: Tattom/iStock

6. Φροντίζει πάντα να είσαι εκεί.

Μερικά σκυλιά είναι πιο ανεξάρτητα από άλλα, όπως το Basenji Για παράδειγμα. Διακριτικά και αγαπησιάρικα ηρεμία, δεν θα είναι συνεχώς κολλημένα στο αφεντικό τους. Αν συμβαίνει αυτό με τον σκύλο σας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σας αγαπά! Αντίθετα, αν προσέξεις τις χειρονομίες του, θα δεις ότι εκείνος να σε προσέχεις πάντα. Στο σπίτι, στη βόλτα, ή σε ένα νέο περιβάλλον, διασφαλίζει ότι δεν θα είστε ποτέ μακριά!

σκύλος φύλακας σημάδια αγάπη σκύλου
Συντελεστές: charlesdeluvio/Unsplash

7. Του αρέσει να σε αγκαλιάζει και να σε αγκαλιάζει.

Πολλά σκυλιά απολαμβάνουν τη σωματική επαφή με τον ιδιοκτήτη τους και δεν ντρέπονται να τους ενημερώσουν. Πολύ τρυφεροί από τη φύση τους, τα σκυλιά λατρεύουν να δέχονται αγκαλιές από τους ανθρώπους που αγαπούν! Αν ο σκύλος σας έρθει κοντά σας αναζητώντας γαργαλητήρια ή όταν δεν τον πειράζει που του το κάνετε, σημαίνει ότι οι δεσμοί που σας ενώνουν είναι πολύ δυνατοί. Θα τείνει να υιοθετήσει αυτή τη συμπεριφορά με αξιόπιστους ανθρώπους.

σκύλος χαϊδεύει σημάδια αγάπη σκυλί
Συντελεστές: Manuel Meza/Unsplash

8. Ουρίζει από χαρά

Αυτό δεν ισχύει για όλα τα σκυλιά, αλλά τα περισσότερα από αυτά τείνουν να κατουρούν όταν είναι πολύ, πολύ χαρούμενα! Τα κουτάβια το κάνουν επίσης νωρίς στην εκπαίδευσή τους. Εάν ο σκύλος σας το κάνει αυτό, είναι στην πραγματικότητα σημάδι εξαιρετικής ευτυχίας. Συνδέεται με την υποβολή, δείχνοντας ότι ο σκύλος σου είναι πιστός σε σένα.

σκυλί ούρα χαρά σημάδια αγάπη σκυλί
Συντελεστές: Chris Arock/Unsplash

9. Του αρέσει να παίζει μαζί σου

Πιθανότατα έχετε παρατηρήσει ότι ο σκύλος σας δεν παίζει μόνο όταν τον ρωτάτε. Το κάνει και μόνος του, φέρνοντάς σας το αγαπημένο του παιχνίδι για παράδειγμα! Αυτή η ενέργεια αποδεικνύει ότι επιθυμεί να μοιραστεί μαζί σας ένα από τα πιο πολύτιμα υπάρχοντά του, εκτός από τη συμμετοχή σε μια στιγμή συνενοχής. Τι τιμή!

σκύλος παιχνίδι σημάδια αγάπη σκυλί
Συντελεστές : Darinka Kievskaya/Unsplash

10. Σου χαμογελάει

Ένας χαλαρός και χαρούμενος σκύλος τείνει να ανοίγει το στόμα του, το οποίο οι άνθρωποι εξισώνουν στη συνέχεια με ένα χαμόγελο. Μάλιστα, από την εξημέρωσή τους, τα σκυλιά παρατηρούν πολύ τους ανθρώπους και κατάλαβαν ότι το χαμόγελο τους κάνει να αντιδρούν θετικά. Αυτό το «χαμόγελο» τους επιτρέπει να λάβουν την προσοχή που τους αξίζει. Εάν ο σκύλος σας σας χαμογελάσει, απλώς απαντήστε με ένα χαμόγελο ή μια προσοχή που δείχνει ότι τον αγαπάτε επίσης!

σκύλος χαμόγελο σημάδια αγάπη σκυλί
Συντελεστές: Cole Keister/Unsplash

Πηγή

Θα σας αρέσει επίσης:

Τα σκυλιά δεν βλέπουν ασπρόμαυρο!

Μετά από πολλές εγκαταλείψεις, αυτή η σκυλίτσα άφησε τον εαυτό της να πεθάνει…

Τα 5 πιο πιστά και πιστά σκυλιά στον κόσμο

Written by admin

τα πάντα για αυτή τη νέα ράτσα σκύλου

τα απαραίτητα που πρέπει να γνωρίζετε για αυτόν τον μοναδικό σκύλο