in

10 υποαλλεργικές ράτσες σκύλων

Τρίχες σκύλου σε κάνουν να φτερνίζεσαι; Είσαι λυπημένος που δεν μπορείς να υιοθετήσεις ένα; Μην πανικοβάλλεστε: δεν είναι αδύνατο! Υπάρχουν πράγματι αρκετές ράτσες υποαλλεργικών σκύλων. Αποβάλλουν λιγότερο, έως καθόλου, και παράγουν λίγη πρωτεΐνη που προκαλεί αλλεργίες. Κρατάω σημειώσεις !

1. Το κανίς

Αυτός ο σκύλος τετραπέρατος είναι σε θέση να μάθει πληθώρα πραγμάτων! Εκμεταλλεύεται τα δικά του ενέργεια ξέρεις καλοσύνη να κάνω ευχαρίστηση στον αφέντη του. Υπάρχει τέσσερα διαφορετικά μεγέθη από Poodle: μεγαλειώδης, ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ, ναΐν et παιχνίδι.

Αν αυτός χάνει πολύ λίγα μαλλιάτο παλτό του πρέπει να είναι τακτικά διατηρούνται. Για τους αλλεργικούς, αυτό επιτρέπει ελαχιστοποιήστε την εξάπλωση των μαλλιών μέσα στην εστία.

σγουρόμαλλο σκυλάκι
Πίστωση: chili71/Pixabay

2. The Bichon Frize

Να εισαι πολύ τρυφερόςκάνει ένα εξαιρετικό σκυλί του εταιρεία. Αν δεν είναι δεν είναι φτιαγμένο για να προστατεύει το σπίτι σαςείναι ωστόσο σε θέση να το γεμίσει με χαρά. Ετσι αυτός δεν αντέχει τη μοναξιά και χρειάζεται έναν διαθέσιμο κύριο.

Το όμορφο λευκό και άψογο παλτό του πρέπει να είναι διατηρούνται κάθε μέρα. Το μπόνους: χάνει πολύ λίγα μαλλιά.

bichon frize
Συντελεστές: MISS_SUMMER/Pixabay

3. Το Bichon Maltese

Αυτό το άλλο bichon το πολύ εύκολο είναι γλυκό και παιχνιδιάρικο. Αυτός είναι έξυπνος : αν η εκπαίδευσή του γίνει αρκετά νωρίςμπορείτε να τον διδάξετε πολύ πράγματα. Η εκμάθηση του μοναξιά είναι επίσης πρωταρχικός.

Το παλτό του υπόκειται σε ένα μουτ μια φορά το χρόνοαλλά αυτό το σκυλάκι μην τρέχουν πολλά σάλια και παράγει πολύ λίγο αλλεργιογόνα. Οι λεπτές τρίχες του απαιτούν α συνέντευξη καθημερινά.

μαλτέζος
Πιστώσεις: iStock

4. Το Coton de Tulear

Ντόπιος Μαδαγασκάρηφοράει αυτό το σκυλάκι ΚΑΛΟΣ το όνομά της. Το παλτό του είναι επίσης μαλακός Τι είναι χαρακτήραςπου θα φέρει ευθυμία στο σπίτι σου. Οι τρίχες δεν πέφτουναλλά πρέπει να διατηρηθεί καθε jour προκειμένου να αποφευχθεί ο σχηματισμός κόμβους.

Θα εκλιπαρεί συνεχώς χάδια και θα χαρούμε να παίζω μαζί σου όλη μέρα.

Βαμβακερό Τουλάριο
Συντελεστές: Εικόνες Google

5. Le Shih Tzu

Αυτό το μικροσκοπικό σκυλάκι γλυκό πρόσωπο θυμίζει μικρό γεμιστό παιχνίδι. Ήρεμα και ανεξάρτητηπαραμένει ωστόσο πολύ ακόλουθος πρεσβείας στον αφέντη του και του αρέσει να γίνεται αγκαλιές. Υιός νοημοσύνη τον κάνει εύκολο να προπονηθεί, ακόμα κι αν μπορεί να δείξει τον εαυτό του πεισματάρης.

Το παλτό του Shih Tzu είναι επιρρεπές σε κόμβουςαλλά όχι να απώλεια μαλλιών.

shih tzu
Credits: Pxhere

6. Ο κινέζικος λοφιοφόρος σκύλος

Αυτή η ράτσα είναι ιδιαιτερος. Μικρό σε μέγεθος, το κινέζικο λοφιοφόρο σκυλί δεν έχει μαλλιάεκτός από το κεφάλικαθώς και στο άκρη των ποδιών του και του σε ουρά. Εξάλλου, τα μαλλιά του μοιάζουν περισσότερο τρίχεςπου πέφτουν πολύ λίγο. επί δέρμα χρειάζεται να είναι προστατεύονται εξωτερικές επιθέσεις, καλοκαίρι όπως λέμε χειμώνας.

Πολύ στοργικόςτου αρέσει να παίζει μαζί του παιδιά και ανάγκες πολλή προσοχή.

κινέζικο λοφιοφόρο σκυλί
Credits: Pxhere

7. L’American Hairless Terrier

Αυτός ο σκύλος χωρίς τρίχες έχει ένα πολύ απαλό δέρμαπου πρέπει να πλυθεί μια φορά την εβδομάδα. Είναι ένας σκύλος μέσατο οποίο είναι απολύτως απαραίτητο προστασία από τον ήλιο με αντηλιακό κυνικός.

Ο χαρακτήρας του στοργικός και υπάκουος στην πραγματικότητα ένα θαυμάσιος σύντροφος ζωής. Δυναμικό και σπορλατρεύει παίζω με τον αφέντη του.

αμερικανικό άτριχο τεριέ
Συντελεστές : Wikimedia Commons

8. Ο Πορτογάλος Water Dog

Τόσο μεγάλο jock οπαδός του κολύμπι είναι πολύ φιλικός. Η ψυχραιμία του μαλακός και κοινωνικό θα σας κάνει να το εκτιμήσετε εταιρεία. Θα κάνει την ευτυχία ενός πλοιάρχου που αρέσει να γυμνάζομαι κάθε μέρα.

Όσο αφορά εκπαίδευσηδεν ποζάρει Κανένα πρόβλημα ιδιαιτερος. Επιπλέον, δεν πετάει τα μαλλιά του!

πορτογαλικός σκύλος νερού
Πίστωση: janeb13/Pixabay

9. Το Schnauzer

Ακριβώς όπως το κανίς, υπάρχει διάφορα μεγέθη το Schnauzer: γίγαντας, ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ et ναΐν. Ses θαμνώδη φρύδια ξέρεις μικρό μούσι δώστε του αέρα σοβαρός. Είναι σε σχέση με το ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του σπιτιού του και του πίστη που αφιερώνει στον αφέντη του.

Αν το παλτό του πρέπει να είναι βουρτσίζεται κάθε μέραέχει το πλεονέκτημα του μην λιώνετε.

schnauzer
Συντελεστές: kim_hester/Pixabay

10. Το αφγανικό κυνηγόσκυλο

Αυτό το μεγάλο σκυλί μεγαλοπρεπής έχει μεγάλα κρόσια μαλλιών που πέφτουν πολύ λίγο. Επιπλέον, εκκρίνει α ελάχιστη ποσότητα σάλιου.

Αυτός προσοχή στους ξένους : πρέπει να κερδίζω Την αυτοπεποίθησή της. Μόλις γίνει αυτό, θα έχετε ένα πολύ στενή σχέση!

αφγανικό κυνηγόσκυλο
Συντελεστές : Wikimedia Commons

Πηγή

Θα σας αρέσει επίσης:

Basenji: τα απαραίτητα που πρέπει να γνωρίζετε για αυτόν τον διακριτικό και σπορ σκύλο!

Φροντίδα του σκύλου σας: 7 βασικές συμβουλές που πρέπει να εφαρμόζετε σε καθημερινή βάση

Σκύλος: πώς να απαλλαγείτε από ψύλλους και τσιμπούρια;

Written by admin

Ονειρεύονται τα σκυλιά στον ύπνο τους;

όλα για αυτό το όμορφο σκυλί