in

3 ράτσες σκύλων που ανέχονται αρκετά καλά τη μοναξιά

Για να ξεκαθαρίσετε αμέσως τα πράγματα, πρέπει να καταλάβετε ότι βασικά, ένας σκύλος δεν είναι απολύτως φτιαγμένος για να υπομένει τη μοναξιά. Είναι ένα κοινωνικό ζώο που χρειάζεται να παίξει μαζί σας, να περπατήσει μαζί σας, να γνωρίσει νέους ανθρώπους και να ανακαλύψει νέα μέρη. Επομένως, δεν είναι χρήσιμο να σκεφτείτε να πάρετε ένα σκυλί εάν δεν είστε διαθέσιμοι και έτοιμοι να του αφιερώσετε αρκετές ώρες την ημέρα. Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι υπάρχουν κάποιες ράτσες που είναι πιο ήρεμες και πιο ανεξάρτητες από άλλες και θα ανεχθούν πιο εύκολα να μείνουν μόνες για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, για παράδειγμα την ώρα που είσαι στη δουλειά.

Το γερμανικό Spitz

γερμανικός σκύλος σπιτς
Πιστώσεις: FaST_9 / iStock

Ονομάζεται επίσης Pomeranian, το γερμανικό Spitz είναι η μικρότερη ράτσα σκύλου τύπου Spitz. Αυτό το μικρό σκυλάκι είναι πολύ ευχάριστο να ζεις μαζί του σε καθημερινή βάση. Λόγω του μικρού του μεγέθους, είναι απόλυτα κατάλληλο για διαμονή σε διαμέρισμα, αλλά αυτό δεν το εμποδίζει να χρειάζεται να βγάζει ατμό! Παρά την βελούδινη εμφάνισή του, είναι α αρκετά ανεξάρτητο σκυλί που δεν θα δυσκολευτεί πολύ αντέξει τη μοναξιά αν την έχει συνηθίσει από νωρίς. Επιπλέον, συνηθίζει εύκολα σε ένα νέο περιβάλλον και γενικά δεν κάνει πολλές αταξίες. Από την άλλη, είναι γνωστό ότι γαβγίζει πολύ. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, απλώς πηγαίνετε εδώ δείτε τα χαρακτηριστικά του γερμανικού Spitz.

Le Chow-chow

ξαπλωμένος σκύλος τσόου
Συντελεστές: annie-spratt / iStock

Το Chow Chow είναι ένας σκύλος εξαιρετικά περήφανη και ανεξάρτητη. Δεν είναι επίσης πολύ εκδηλωτικός απέναντι στον αφέντη του, αν και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν του αρέσεις. Αντίθετα, είναι πιστός και πολύ προστατευτικός με τον άνθρωπο του. Απλώς δεν είναι δεν είναι πολύ καλός στο να δείχνει στοργή και δεν λαχταρά πραγματικά αγκαλιές. ΕγώΔεν θα αρνηθεί λοιπόν να δεχθεί χάδια από εσάς. Από την άλλη, δεν θα εκτιμά πάντα εκείνους που προέρχονται από έναν ξένο. του α Ολυμπιονίκης ηρεμίααυτός ο υπέροχος σκύλος ανέχεται πολύ καλά τη μοναξιά!

Le Welsh Corgi

σκύλος corgi ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι
Πιστώσεις: alvan-nee / iStock

Το Corgi είναι ένα σκυλί κοντά στο αφεντικό του και πολύ κοινωνικό. Ως εκ τούτου, μπορεί να είναι δύσκολο να αντέξει τη μοναξιά. Ωστόσο, εάν υπάρχει συνηθισμένος από μικρή ηλικίαδεν θα υπάρξει πρόβλημα. Έχει εντυπωσιακή ικανότητα προσαρμογής! Είναι ένας σκύλος χαμαιλέοντας που δένει τέλεια με κάθε περιβάλλον αρκεί να ικανοποιούνται οι ανάγκες του. Είναι ένα ενεργητικό σκυλάκι που χρειάζεται να ασκήσει τον εαυτό τουαλλά αυτός δεν θα βουρκώσει σε ένα ήσυχο απόγευμα.

Σας υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά, δεν υπάρχει ράτσα σκύλου προδιατεθειμένη να υποστηρίξει καλύτερα τη μοναξιά. Αυτό θα εξαρτηθεί πάνω από όλα από τον χαρακτήρα του ζώου σας καθώς και από το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε. Σε κάθε περίπτωση, είναι προτιμότερο να αποφεύγονται οι αθλητικές φυλές που έχουν μια αρκετά τεράστια ανάγκη να ασκηθούν.

Written by admin

Είναι δυνατόν να εκπαιδεύσετε έναν σκύλο σε οποιαδήποτε ηλικία;

Πώς να διαχειριστείτε έναν σκύλο με πολύ ανεπτυγμένο ένστικτο αρπακτικής;