in

5 καλές συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσεις αμέσως μόλις φτάσεις

Η εκπαίδευση ενός σκύλου δεν είναι εύκολη υπόθεση… Κάθε ράτσα είναι διαφορετική και κάθε άτομο έχει τον δικό του χαρακτήρα. Ωστόσο, η εκπαίδευση είναι πολύ σημαντική για να κατανοήσουμε τη θέση του καθενός και να εξασφαλίσουμε ένα γαλήνιο περιβάλλον διαβίωσης. Είτε έχετε ήδη σκύλο είτε πρόκειται να υιοθετήσετε, αυτές οι λίγες απλές αλλά ουσιαστικές συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη σχέση σας με το κατοικίδιό σας.

1. Καθιερώστε μια τελετουργία φαγητού

Όπως και με τα παιδιά, είναι σημαντικό να το διδάξετε στον σκύλο σας φάτε σε καθορισμένη ώρα et να μην τσιμπολογάτε ανάμεσα στα γεύματα ! Αυτό θα τον βοηθήσει να παραμείνει σε φόρμα και να μεγιστοποιήσει την ενέργειά του. Σας συμβουλεύουμε επίσης να τον βάζετε να φάει μετά από εσάς, σε α Ειρηνικό μέροςκαι του διαχωρίστε το νερό από το φαγητό.

2. Αποπαρασιτώστε τον τακτικά

Ο σκύλος είναι ένα ζώο που πιάνει σκουλήκια πολύ εύκολα. Αυτές οι μολύνσεις μπορεί να έχουν σημαντικές συνέπειες στα ζώα καθώς και στον άνθρωπο (φουσκωμένο στομάχι, καθυστερημένη ανάπτυξη, πεπτικές διαταραχές, μειωμένη άμυνα του ανοσοποιητικού κ.λπ.). Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να αποπαρασιτωθείτε τέσσερις φορές το χρόνοσε κάθε αλλαγή εποχής.

3. Παρέχετε συνεπή εκπαίδευση

Οι δάσκαλοι τείνουν να παίρνουν συστηματικά μικρά σκυλιά στην αγκαλιά τους, ειδικά κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης. Αυτή η χειρονομία βιώνεται ως α ανταμοιβή και ενθάρρυνση για το ζώο. Μην διστάσετε λοιπόν βροντο γερά όταν γαβγίζει… ή θα γαβγίζει όλο και περισσότερο! Πράγματι, η επικοινωνία περνά πολύ μέσα από το φωνή. Μη διστάσετε, λοιπόν, να μιλήσετε με το κατοικίδιό σας και να το συνοδεύσετε έξω, θα σας βοηθήσει να γνωριστείτε καλύτερα!

μάτια σκύλου λυπημένο λάχανο
Συντελεστές: Fran__ / Pixabay

4. Πάρτε το προβάδισμα

Για να σας υπακούει ο σκύλος σας, πρέπει να σας αντιλαμβάνεται ξεκάθαρα ως ο ηγέτης. Να είστε σταθεροί, αλλά ευγενικοί! Ο σκυλος ειναι λογικός στον τονισμό της φωνής, δεν έχει νόημα να είσαι βίαιος μαζί του. Εξάλλου, προσπαθήστε να τον μαλώσετε επί τόπου. Πράγματι, ο σκύλος δεν θα κάνει τον σύνδεσμο με την τιμωρία σας αν η βλακεία έγινε ερήμην σας.

5. Απομακρύνετε τα τοξικά προϊόντα

Ο σκύλος είναι περίεργος. του αρέσει να μυρίζει και να γεύεται νέα πράγματα. Τα οικιακά ατυχήματα είναι συχνά. η κατάποση του Φυτοφάρμακατου φάρμακα ανθρώπους ή προϊόντα οικιακής χρήσης μπορεί να προκαλέσει θάνατο πολύ γρήγορα! Τα συμπτώματα είναι πολύ διαφορετικά (αιματώματα, αναπνευστικές δυσκολίες, αίμα στα κόπρανα, έμετος κ.λπ.).

Έτσι είναι επειγόντως να συμβουλευτείτε έναν κτηνίατρο προκειμένου να πραγματοποιηθεί πλύση στομάχου ή να γίνει ένεση αντιδότου. Για να προστατεύσετε τον σκύλο σας, είναι επομένως πολύ σημαντικό να βάλετε οποιοδήποτε τοξικό προϊόν σε κλειστό μέρος ή σε ύψος, μακριά του.

Βρείτε όλα μας εκπαιδευτικές συμβουλές κάνοντας κλικ εδώ.

Πηγή

Θα σας αρέσει επίσης:

Σκύλοι που γεννήθηκαν το 2019: Ιδέες για ονόματα άλκες που ξεκινούν με το γράμμα P

Μελέτη για τη νοημοσύνη των σκύλων: οι ράτσες στην κορυφή της κατάταξης!

Ουρά του σκύλου: 4 πτυχές που πρέπει να αναλύσετε για να κατανοήσετε τα συναισθήματά του

Written by admin

Ο σκύλος μου παρουσιάζει συχνά διαρροές στις βόλτες, πώς μπορώ να το διορθώσω;

Το αμερικανικό Akita, ένα εύρωστο σκυλί που μοιάζει με αρκουδάκι