in

5 καλοί λόγοι για να έχεις σκύλο

Διστάζετε να πάρετε ένα σκύλο… ή προσπαθείτε να πείσετε τον σύντροφό σας να αποκτήσει ένα; Για να σας βοηθήσουμε να σταθμίσετε τα υπέρ και τα κατά, ετοιμάσαμε μια λίστα με… 5 (σούπερ) καλούς λόγους για να αποκτήσετε σκύλο!

1. Έχοντας σκύλο: ώθηση για αθλήματα!

Τα αθλήματα είναι πάντα πιο διασκεδαστικά μαζί! Αν αποφασίσεις να υιοθετήσει ένας σκύλος, να ξέρεις ότι θα χρειαστεί να τεντώσει τα πόδια του τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρα. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να κάνετε το ίδιο! Εκεί πορεία είναι ήδη ένας καλός τρόπος να ξοδεύει τον εαυτό του, αλλά μπορείς επίσης τρέξτε ή κάντε ποδήλατο με τη συντροφιά σου. Ωστόσο, μάθετε ποιες ράτσες σκύλων ταιριάζουν στις επιθυμίες σας για σωματική δραστηριότητα. Πράγματι, κάθε φυλή έχει τη δική του ιδιαιτερότητες, et προβλήματα υγείας του. Μερικοί είναι πιο επιρρεπείς από άλλους σε μεγάλο‘συγκοπή ή στο αρθρίτιδαΓια παράδειγμα !

σκυλιά που περπατούν
Συντελεστές: rawpixel.com/Pexels

Αν είστε ήδη μεγάλος αθλητής, αυτό είναι υπέροχο ! Το να έχεις σκύλο θα σου επιτρέψει τόνωση περισσότερα και προσπαθήστε να νέες δραστηριότητες. Και γιατί να μην δοκιμάσετε την εμπειρία του αθλητικά κυβάκια ? Υπάρχουν ένα ολόκληρο μάτσο, που μπορείτε να εξασκηθείτε ως ελεύθερος χρόνος αλλά και σε ανταγωνισμός. Τι να βάλετε τον σκύλο σας και τον εαυτό σας η πρόκληση !

2. Το να έχεις σκύλο είναι καλό για την υγεία σου

Αναμφίβολα θα έχετε καταλάβει ότι το να έχεις σκύλο είναι α σημαντικό περιουσιακό στοιχείο στη ζωή. Στην πραγματικότητα, επιτρέπει διατήρηση της σωματικής υγείας. Αθληθείτε… αλλά όχι μόνο! Μεγαλώνοντας με σκύλο μειώνουν τον κίνδυνο αλλεργιών και εκζέματος. Έτσι, ο σκύλος είναι και ο σύμμαχος μας ανοσοποιητικές άμυνες!

Επιπλέον, αν έχετε υπερκινητικά παιδιά, η παρουσία του α chien μπορεί να τους βοηθήσει διοχετεύουν την ενέργειά τους. Ωστόσο, φροντίστε να δημιουργήσετε κανόνες αμοιβαίου σεβασμού, ώστε να παραμείνει η συγκατοίκηση αρμονικός.

παιδί σκύλος
Συντελεστές: Pexels/pixabay

3. Η ύπαρξη ενός σκύλου παρέχει συναισθηματική υποστήριξη

Ο σκύλος βοηθά επίσης τον αφέντη του ξεπέρασε τις ιδιοτροπίες της ζωής με το να είσαι απλά εδώ για εκείνον. Μπορεί να μην το γνωρίζετε, αλλά τα σκυλιά είναι ζώα ενσυναίσθηση: ils περιλαμβάνω Ο συναισθήματα οι υπολοιποι ζωντανά όντα. Τα καταφέρνουν κιόλας αναλυτής συμπεριφορά και εκφράσεις του προσώπου του κυρίου τους. Επομένως, ένας σκύλος θα είναι πάντα κοντά σας ακούω, και εκεί για σένα άνεση.

Οι άνθρωποι άρρωστος ανακτήσει πολλά γρηγορότερα αν έχουν ένα σκυλί. Αυτό το τελευταίο κίνητρο και το υποστηρίζει, προκειμένου να τους βοηθήσει θεραπεύω. Ομοίως, ένας σκύλος μπορεί να σας επιτρέψει να έρθετε περισσότερο εύκολα ξεμένω συναισθηματικό τραύμα: χωρισμοί, θάνατοι, ράφια…περιμένετε να σας δώσει ο σκύλος σας όλη του την αγάπη!

4. Το να έχεις σκύλο σημαίνει να έχεις σύντροφο ζωής

ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ενός σκύλου ανεβαίνει σε α δεκαετία: έτσι θα είστε για πολύ καιρό μαζί! Θα γίνει α μέλος εξ ολοκλήρου δικό σου οικογένεια και δεν θα νιώσεις ποτέ ξανά μόνος.

Αυτό το παράδειγμα της αυθεντικότητας και του ειλικρίνεια είναι επίσης παρόμοιο με το α βρέφος. Υιός νοητική ηλικία είναι περίπου δύο χρόνια, που είναι τέλειο για την κατανόηση του ανάγκες από μια μικρή ύπαρξη σε υψώνω. Επιπλέον, αυτό επιτρέπει παίρνω την ευθύνη, αυτοκίνητο όπου στο αμιλλώμαι ενός ζωντανού όντος Ανάμεσα στα χέρια.

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να μάθετε κοινωνικοποίηση στον σκύλο σου, παίρνοντάς τον να πάω μια βόλτα να συναντησω συγγενείς του. Αλλά τίποτα δεν λέει ότι δεν θα το κάνεις, κι εσύ, πανεμορφη συναντήσεις ανθρώπων και σκύλων!

ραντεβού με σκύλο
Συντελεστές: GIPHY

5. Το να έχεις σκύλο σημαίνει να έχεις κηδεμόνα

Οταν ο σχέση με τον αφέντη του καθιερωμένο και ισορροπημένο, ο σκύλος θα έχει την τάση να γίνει προστατευτικός. Αν και δεν είναι όλα τα σκυλιά σκυλιά του κήπος, όλοι σας θα ειδοποιήσει στο σπίτι ανεπιθύμητη εισβολή ή κίνδυνος. Φυσικά και θα πρέπει προσαρμόσουν την εκπαίδευση από το σκυλί σας στο πώς θα ήθελες να αντιδράσει σε διάφορες καταστάσεις.

Τώρα έχετε όλα τα χαρτιά στο χέρι για να ξεκινήσετε! Θυμηθείτε να σκεφτείτε προσεκτικά πριν υιοθετήσετε έναν σκύλο: μια τέτοια απόφαση δεν πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

Πηγή

Θα σας αρέσει επίσης:

Υιοθεσία σκύλου: 5 καλές συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσεις μόλις φτάσει

Πώς να εκπαιδεύσετε το κουτάβι σας στο γιογιό: 5 αποτελεσματικές συμβουλές!

Οι 5 βασικές εντολές για να διδάξετε τον σκύλο σας

Written by admin

Τα σκυλιά έχουν επίσης μια εφηβική κρίση

Ο Βελγικός Ποιμενικός, τα απαραίτητα για αυτό το όμορφο ζώο