in

5 πτυχές που πρέπει να γνωρίζετε!

Αν ξέρει να γαβγίζει, ο σκύλος σας δεν ξέρει να μιλάει… τουλάχιστον όχι προφορικά. Υπάρχουν όμως άλλα μέσα επικοινωνίας που επιτρέπουν στον αγαπημένο σας σύντροφο να καταλαβεις. Ένα από τα πιο σημαντικά είναι η γλώσσα του σώματος του σκύλου, την οποία θα προσπαθήσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε μαζί.

1. Η στάση του είναι ουδέτερη και προσεκτική

Να σημαίνει ενδιαφέρον που κουβαλάει πάνω του περιβάλλον, ο σκύλος τρυπήστε τα αυτιά του και κάνε τα κούνια, προκειμένου να αντιληφθούν τους ήχους του περιβαλλοντας ΧΩΡΟΣ. σε ουρά ανυψώθηκε και το βλέμμα του διορθώστε αποδεικνύουν ότι όλα αισθ είναι μέσα συναγερμός.

Ο σκύλος σας το κάνει αυτό όταν το κάνει στόχο προστατεύω και θέση ή α πρόσωπο. Είναι ένα είδος α κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

2. Ο σκύλος σας φαίνεται ειρηνικός

Όταν ο τετράποδος φίλος σου είναι ιδιαίτερα χαλαρή et καλοπληρωμένη δουλειά, σε ενημερώνει μέσω του στάση. Ses αυτιά ξέρεις Ουρά μην δείχνεις κανένας συγκεκριμένο προειδοποιητικό σημάδι. Το στόμα του είναι ανοιχτό και νιώθεις σαν που σου χαμογελάει, και αισθανθείτε τρυφερότητα στο δικό του βουρκωμένα μάτια: αισθάνεται ο σκύλος σας Καλώς !

ήσυχο σκυλί
Πίστωση: lunamasterx/Pixabay

Αν αυτός επιμηκύνει στο πλευρά ή στο απο, είναι ότι έχει εντελώς εμπιστοσύνη σε σένα, γιατί αυτές είναι θέσεις που δείχνει τον εαυτό του ευάλωτα. Ο αναστεναγμούς και το τέντωμα αποτελούν επίσης υπόσχεση του ευημερία στο πουγκί σου.

Αναπαράγω μερικά από αυτά κυνικές χειρονομίες μπορεί να σας επιτρέψει να κατευνάσει ο σκύλος σου :

  • ο χασμουρητό σημαίνει ότι η κατάσταση δεν είναι παρούσα δεν υπάρχει κίνδυνος, όλα είναι καλά.
  • Να στραβώσει τα μάτια εκπομπές που θέλετε να εκτελέσετε μια φιλική προσέγγιση με τον σκύλο σου ή με έναν σκύλο που δεν ξέρεις.
  • Κοίτα μακριά ώστε να σπάστε κάποια δυσφορία ή κάντε έναν άγνωστο σκύλο να καταλάβει ότι εσείς μην του ευχηθείς κανένα κακό.

3. Ο σκύλος σας θέλει να παίξει!

Ένας σκύλος που θέλει να διασκεδάσει μαζί σου σηκώνει τους γλουτούς της στον ουρανό, μπροστινά πόδια καλά αγκυροβολημένος στο έδαφος και στο στόμα “χαμογελαστά” ! Μπορεί επίσης να παρατηρηθεί από πετούν ή μέσα σου φέρνοντας ένα παιχνίδι, που θέλει να του ρίξεις. Ομοίως, μπορεί να έρθει σε εσάς δώστε το πόδι προκειμένου να προσελκύσουν σας προσοχή. Ένας χαρούμενος σκύλος τείνει επίσης να κουνήσει την ουρά.

όταν έχεις τελείωσε το παιχνίδι, είναι σημαντικό να τον φτιάξεις να καταλαβεις ότι πρέπει πιο ήρεμος, ώστε να Κανάλι την ενέργειά του και του με Ξεκουράζομαι.

4. Ο σκύλος σας νιώθει άβολα

Σε ορισμένες καταστάσεις, ο σκύλος σας μπορεί να είναι αμήχανος. Παρατηρήστε αν αυτός χασμουριέται πολύ ή αν αυτός γλείφει τη μύτη συχνά. Θα σήμαινε ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί του. Δεν μου αρέσει. Επιπλέον, αν αυτός κουνάει την ουρά ή κοιτάζει μακριά όταν εσύ groundez, είναι απλώς επειδή επιθυμεί ηρεμήστε την κατάσταση.

αγχωμένος σκύλος
Συντελεστές: MBurdich/Pixabay

Ομοίως, ένας σκύλος ανήσυχος θα το δείξει φουσκώνοντας την πλάτη, σε χαμηλώνοντας ο κεφάλι και το αυτιάμετά βάζοντας την ουρά του ανάμεσα στα πόδια του. Ο ρόλος σας σε αυτή την περίπτωση θα είναι να Βοήθησέ τον να βγούμε από αυτή την κατάσταση της αγωνίας προσπαθώ να παίζω ή του λιποτάκτης αυτό το περιβάλλον το οποίο δεν του ταιριάζει.

Τέλος, ένας σκύλος που θέλει να ξεφύγει από το άγχος θα έχει για να φύγει το αντανακλαστικό. Αφήστε τον, αλλιώς μπορεί να είσαι επιθετικός, τόσο πολύ θα νιώσει παγίδα στο δικό του δυσφορία. Διαφορετικά προσπαθήστε πάρε τον σε έναν τόπο ήρεμα όπου μπορεί χαλαρώστε.

5. Αναγνωρίστε έναν επιθετικό σκύλο…

Όπως η γάτα, έτσι και ο σκύλος μπορεί σηκώστε τις τρίχες στην πλάτη του όταν είναι πραγματικά πολύ δυστυχής και είναι έτοιμος να ανυψωτήρ. Η ουρά του είναι ΝΟΜΟΣ et σε υπερένταση. Είναι επίσης σε θέση να γκρινιάζω και του δείχνουν κυνόδοντες. Τέλος, το το βλέμμα είναι σταθερό και τα μάτια είναι γύρος, παππούδες Άνοιξε προς το πηγή επιθετικότητας. Μέσω της εκφοβισμός, ο σκύλος μπορεί δάγκωμα στο κενό.

Αναγνωρίζω αυτά τα σημάδια της γλώσσας του σώματος του σκύλου μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από καταστάσεις θυελλώδης, που είσαι Σεούλ(ε) ή με ο σκύλος σου.

Αυτή είναι η βασική γλώσσα του σώματος του σκύλου, αλλά είναι σημαντικό να παρατηρείτε προσεκτικά τον σύντροφό σας. Πράγματι, κάθε ζώο είναι διαφορετικό και έχει τον δικό του χαρακτήρα. Θα έχει λοιπόν και τη δική του γλώσσα του σώματος, την οποία θα εναπόκειται σε εσάς να κατανοήσετε και να επεκτείνετε!

Πηγή

Θα σας αρέσει επίσης:

Ουρά του σκύλου: 4 πτυχές που πρέπει να αναλύσετε για να κατανοήσετε τα συναισθήματά του

Γιατί ο σκύλος μου ουρλιάζει σαν λύκος;

Οι 5 βασικές εντολές για να διδάξετε τον σκύλο σας

Written by admin

όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτό το αξιολάτρευτο σκυλάκι

τα απαραίτητα που πρέπει να γνωρίζετε για αυτό το σκυλί με μακριά αυτιά