in

5 σκυλιά που παίζουν λάθος ρόλο

Γνωρίζετε τη Lassie, τον Beethoven… ή τον White Fang; Αυτά είναι τα διάσημα σκυλιά τόσο ευγενικά, εξυπηρετικά και έξυπνα που βλέπουμε στον κινηματογράφο… Τώρα, ελάτε να γνωρίσετε τον Cujo, τον Baxter και άλλα «κακά» σκυλιά που δείχνουν ότι τα σκυλιά δεν έχουν πάντα τον σωστό ρόλο στις ταινίες.

1. « Whose » (1983)

Φαντάστηκε από τον κύριο του θρίλερ Stephen King και σκηνοθετήθηκε από Ο Λιούις Τέιγκο Cujo είναι α σεν-Βερνάρδος όλα πιο ωραία! Μέχρι τη μέρα που θα γίνει δαγκωμένος από ρόπαλο ποιος τον στέλνει λύσσα. Ο Cujo τότε γίνεται πολύ επιθετικός και σκοτώνει τον κύριό του. Jo Camber, μηχανικός. Λίγο αργότερα, μια γυναίκα και ο γιος της φτάνουν στο γκαράζ του Jo για προβλήματα με το όχημα. Το αυτοκίνητό τους χαλάει εντελώς μπροστά στο γκαράζ. Είναι τότε κολλημένος σε αυτόο Cujo περιμένει υπομονετικά να κατέβουν…

2. «The Hounds of Baskerville» (1959)

Προσαρμοσμένο από μυθιστόρημα μυστηρίου από τον Sir Arthur Conan Doyle. “The Hounds of Baskerville” στάδιο Σέρλοκ Χολμς et γιατρός Γουότσονερευνώντας τους μυστηριώδεις θανάτους δύο μελών του Οικογένεια Μπάσκερβιλ. Στην πραγματικότητα, ένας τεράστιος σκύλος θα ήταν ο δολοφόνος. Ο Χολμς και ο φίλος του λοιπόν σκοπεύουν να μάθουν αν αυτός ο σκύλος υπάρχει πραγματικά και αν ναι, πού κρύβεται.

Sherlock Holmes Hounds of Baskerville
Συντελεστές: Wikipedia

3. «The Dogs» (1979)

Ce Γαλλική ταινία αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού γιατρού (που υποδύεται Ζεράρ Ντεπαρντιέ) που μόλις μετακόμισαν στην περιοχή του Παρισιού. Ένας μεγάλος αριθμός ασθενών του έρχεται να συμβουλευτεί δαγκώματα σκύλου. Θα μάθει πολύ γρήγορα ότι οι κάτοικοι, για να προστατευτούν από τις νυχτερινές επιθέσεις, έχουν αγοράσει σκυλιά φύλακες περισσότερο από κακούς.

4. “Trained to Kill” (1982)

Εμπνευσμένη από Το βιβλίο του Romain Gary, “White Dog”, “Trained to Kill” έγινε από Σάμουελ Φούλερ. Θα ανακαλύψετε την ιστορία μιας νεαρής ηθοποιού. Τζούλι Σόγιερ. Αφού γκρέμισε ένα υπέροχο Ελβετικός λευκός βοσκός, τότε αποφασίζει να τον πάρει σπίτι. Πολύ γρήγορα, παρατηρεί ότι ο σκύλος τρέχει και επιστρέφει αιμόφυρτος. Τότε συνειδητοποιεί ότι αυτός ο σκύλος ήταν εκπαιδευμένος σκοτώστε σκοτεινούς άνδρες. Επειδή δένεται με τον σκύλο, αρνείται να τον κάνει ευθανασία και τον εμπιστεύεται στον Κις. Ο Keys, ο ίδιος μαύρος, είναι εκπαιδευτής ζωολογικού κήπου. Αποφασίζει να προσπαθήσει να τον εκπαιδεύσει πάρε τον την επιθυμία να σκοτώσει.

5. «Baxter» (1989)

Διεξήχθη από Jerome Boivin, «Baxter» αφηγείται την ιστορία του α μπουλ-τεριέ υιοθετήθηκε από τρεις διαφορετικές οικογένειες. Αρχικά ζει με μια ηλικιωμένη κυρία με την οποία βαριέται, μετά με ένα νεαρό ζευγάρι που τον εγκαταλείπει μόλις έρθει το πρώτο τους παιδί και τέλος με έναν πολύ βίαιο αφέντη… Ο Μπάξτερ δεν καταλαβαίνει πλέον τους άντρες και μετά σχεδιάζει για να το ξεφορτωθούμε όσο γίνεται…

Πηγή

Θα σας αρέσει επίσης:

Τα 5 πιο ακριβοπληρωμένα ζώα ταινιών

Τα 10 πιο διάσημα σκυλιά του κινηματογράφου

Τα 5 πιο πιστά και πιστά σκυλιά στον κόσμο

Written by admin

γιατί και πώς να το αποτρέψετε;

Top 10 ράτσες σκύλων που αγαπούν τα παιδιά