in

Top 10 ράτσες σκύλων που αγαπούν τα παιδιά

Το να έχεις σκύλο και οικογενειακή ζωή: είναι δυνατό! Το πιο σημαντικό είναι να πετύχεις να θεσπίσεις κανόνες για τα παιδιά σου, και για τον σκύλο σου, ώστε η συμβίωση να είναι αρμονική. Ονειρεύεστε γέλια, γαβγίσματα και παιχνίδια;

Ανακαλύψτε τις TOP 10 ράτσες σκύλων που αγαπούν τα παιδιά!

1. Το Ιρλανδικό Σέττερ

Αυτό grande μπάλα γεμάτη μαλλιά ενέργεια λατρεύω παίζω και αυτό αφήστε τον ατμό. Προσαρμοσμένο στη ζωή σε καμπάνια, το Ιρλανδικό Σέττερ θα ευχαριστήσει τα παιδιά σας, για τα οποία θα έχει πολλά δ’ στοργή. Ευγενικός και υπομονετικός, θα ξέρει το άνεση και το προστατεύω.

ιρλανδικό σέτερ
Συντελεστές: Mr_Incognito_ /Pixabay

2. Από Beagle

Αυτός ο σκύλος φιλικός έχει πολλά απο αγάπη το να δίνεις. Δεν υποστηρίζει το μοναξιά, το Beagle λατρεύει να είναι περικυκλωμένος από μέλη της σα οικογένεια. Η ψυχραιμία του τρυφερός και ντροπαλός το κάνει υπέροχο σύντροφος για τα παιδιά, που θα αγαπήσουν διασκεδάστε με αυτό!

ράτσα αγγλικού λαγωνικού
Πίστωση: brezenlady/Pixabay

3. Το γαλλικό μπουλντόγκ

Σου αρέσουν μικρό Σκύλοι στοργικός και δυναμική; Το γαλλικό μπουλντόγκ πληροί πλήρως αυτά τα χαρακτηριστικά. Αυτός προσαρμόζομαι πολύ καλά της περιβάλλον και στο μέλη του ήχου φουαγιέ. είναι είδος παγωτού αν έχετε παιδιά: δεν μπορείτε χωρίστε τα πια.

Γαλλικό μπουλντόγκ
Συντελεστές: ivanovgood/Pixabay

4. Cavalier King Charles

Σε μεζονέτα ή μέσα διαμέρισμα, Cavalier King Charles ΕΣΕΙΣ θα ακολουθήσει που πας ! Ωρες ωρες παίχτης, ωρες ωρες ηρεμία, αυτό το μικρό κομμάτι σκύλου αγαπούν την οικογενειακή ζωή. Συνεχώς ικετεύοντας για αγκαλιές, τα παιδιά σας δεν θα αντισταθούν υπέροχο πρόσωπο… και ούτε εσύ!

chien cavalier king charles
Συντελεστές: Alexas_Photos/Pixabay

5. Le Golden retriever

Αυτή η πολύ δημοφιλής φυλή κοντά σε οικογένειες τα έχει όλα: υπομονή, ηρεμία, ευφυΐα… τα παιδιά σας θα το λατρέψουν! Παίκτης και προστάτης, θα χαρεί να μοιραστεί στιγμές φιλικός στο πλευρό σου. Ένα σπίτι με κήπο είναι το ιδανικό μέρος για ανθίζει.

γκόλντεν ριτρίβερ
Συντελεστές: Tookapic/Pexels

6. Το Griffon των Βρυξελλών

Το όνομά του δείχνει ξεκάθαρα ότι είναι από Βέλγιο. Αυτό το μικρό σκυλάκι κεφάλι κουκουβάγιας είναι πολύ εκφραστικός. Ses εκφράσεις του προσώπου φτιάξε το λατρευτός και θα σε βάλει καλή διάθεση. Παρά μια προσωπικότητα καλά σημειωμένα, ο Griffon των Βρυξελλών αγαπά Παιχνίδια που δεν είναι όχι πολύ σκληρό. Τρυφερότητα εγγύηση!

Griffon των Βρυξελλών
Συντελεστές : Wikimedia Commons

7. Ο Βαϊμαράνερ

Ce μεγαλειώδης σκύλος που κοιτάζει κομψό φόρεμα χρειάζεται πολλά να ξοδέψω. Τρέχοντας παρέα των παιδιών δεν είναι πρόβλημα για αυτόν! Εξάλλου, τη δίψα του για μάθηση σε συνδυασμό με το νοημοσύνη φτιάξε το πολύ υπάκουος.

Βαϊμάρη Μπρακ
Συντελεστές: Wikipedia

8. Le Bull Terrier

Μην σας ξεγελάει η εμφάνισή του άτυπο και εντυπωσιακό: το Bull Terrier είναι η ενσάρκωση της καλοσύνης. Με ιδιοσυγκρασία παιχνιδιάρικο και στοργικό, του αρέσει να εκπέμπει χαρά στο σπίτι του. Πολύ ευχάριστος να ζήσει, θα κάνει μια εξαιρετική συμπαίκτης για τα παιδιά σας. Αν μπορεί να δείξει λίγο τον εαυτό του κτηνώδης, αυτό δεν είναι εθελοντικό. Σε σένα από αυτόν μαθαίνω να κάνεις πράγματα σιγά σιγά!

μπουλ τεριέ
Συντελεστές : Wikimedia Commons

9. The Border Collie

Αυτός ο σκύλος του berger είναι του ενός ακλόνητη πίστη. Εκ ΦΥΣΕΩΣ προστατευτικό και απαλό, το κόλεϊ συνόρων λατρεύω σχετικά απλά τα παιδιά. Δεν φοβάται να πάει σε μια αποστολή μαζί τους όλη μέρα. Αντιθέτως, είναι πραγματικό χαρά για να κάνει αυτός η νταντα!

Border Collie
Συντελεστές: Pixabay/Pexels

10. Νέα Γη

Είναι ένα αρκουδάκι! Γλυκό και στοργικό, η Νέα Γη μπορεί να προσαρμοστεί τέλεια στο οικογενειακή ζωή. Χρησιμοποιείται κυρίως ως θαλάσσιος σκύλος διάσωσης, έχει προδιάθεση να είναι προστατευτικός στα αφεντικά του. Αυτήν Ολυμπιονίκης ηρεμία του επιτρέπει επίσης διαχειρίζονται παιδιά πολύ ενεργητικός.

Νέα Γη
Πιστώσεις: iStock

Πηγή

Θα σας αρέσει επίσης:

Boxer: τα απαραίτητα που πρέπει να γνωρίζετε για αυτόν τον ενεργητικό σκύλο!

Pug: τα απαραίτητα που πρέπει να ξέρετε για αυτόν τον αγαπημένο σκύλο!

Τσιουάουα: τα απαραίτητα που πρέπει να γνωρίζετε για αυτό το μικροσκοπικό σκυλί!

Written by admin

5 σκυλιά που παίζουν λάθος ρόλο

τα απαραίτητα που πρέπει να γνωρίζετε για αυτόν τον διακριτικό και σπορ σκύλο